Kattenfotografie Den Haag – Katten Regen en Pikachu

Kattenfotografie Den Haag - Foto van de fotoshoot voor katten Regen en PikachuKattenfotografie Den Haag – Katten Regen en Pikachu

Een paar weken geleden was ik op bezoek bij de baasjes van deze twee prachtige katten, voor een fotoshoot. Zij hadden de fotoshoot een poosje daarvoor bij me geboekt, en wilden, omdat Pikachu veel dingen best wel spannend vindt, het liefst een fotoshoot met studio-aan-huis voor hun twee schatten boeken. Zo gezegd, zo gedaan, en op een mooie avond in juni kwam ik deze twee lieve katten bij hen thuis fotograferen.

Regen is een heerlijk nieuwsgierig mannetje, en vond het maar wat interessant om te zien wat ik allemaal aan het doen was tijdens het opbouwen van mijn mobiele fotostudio. Hier en daar vond hij het zelfs nodig zich er eventjes mee te bemoeien, haha ;-) Pikachu is, zoals gezegd, wat schuwer, dus zij had wat meer tijd nodig om uit haar schulp te komen. We begonnen daarom met het fotograferen van Regen, en gaven Pikachu alle ruimte die ze nodig had. Gelukkig overwon haar nieuwsgierigheid het uiteindelijk toch ook van haar angst, en kwam ze toch maar even kijken. Zeker toen er wat snoepjes tevoorschijn kwamen wilde ze wel op het papier poseren voor de foto.

Ik vond het super om deze fotoshoot te hebben mogen verzorgen voor de baasjes van deze twee ontzettend lieve katten, en om kennis met hen te hebben mogen maken. Hoe vinden jullie de foto’s geworden?

Heb je gezocht op Kattenfotografie of Kattenfotoshoot aan huis, en ben je zo op mijn website terecht gekomen? Tof!

Allereerst: welkom! Wil je meer weten over mijn werk, of wil je meteen zo’n toffe kattenfotoshoot boeken voor je kat? Je bent meer dan welkom in de studio, maar ik kom ook graag aan huis voor fotoshoots voor katten. Mocht je nog vragen hebben, neem ook dan vooral contact met me op! Ik beantwoord al je vragen graag :-) En check in de tussentijd ook mijn Portfolio Kattenfotografie eens, of neem meteen contact op via het contactformulier!

Kattenfotografie Den Haag – Katten Regen en Pikachu

Mirjam Romijnjuli 8, 2015 - 9:36 pm

Ze zijn mooi zeg, zowel Regen als Pikachu, en wat een leuke namen ook… Eigenlijk kun je aan Regen wel zien dat hij niet zo verlegen is.. Lekker ontspannen in beeld… en Pikachu toch wat terughoudender… Je hebt hun karakters dus mooi vastgelegd. Super

Mirjamjuli 8, 2015 - 11:37 pm

Hey meisje,
Een mooie shoot, van twee heel mooie katjes… en zoals ik hierboven al zei, je hebt hun karaktertjes goed gevangen…
Trots, maar dat weet je wel…
Liefs van mij,
XXX

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu