Kattenfotografie Den Haag – Fotoshoot voor twee Maine Coons en twee honden

Kattenfotografie Den Haag - Foto van de fotoshoot voor twee Maine Coon katten

Kattenfotografie Den Haag – Fotoshoot voor twee Maine Coons en twee honden

Afgelopen dinsdag was ik in Den Haag, bij het bazinnetje van de twee prachtige Maine Coon katers Splinter en Bliksem thuis, voor een fotoshoot voor haar twee schatten, en voor pup Milo en Bobtail Nova van haar moeder en zus.

We begonnen met de foto’s van de katten, zodat zij hun diva-momentje alvast gehad zouden hebben voordat de honden binnenkwamen. Vooral Bliksem vond het allemaal wel best, hij parkeerde zichzelf midden op het grijze achtergrondpapier, en poseerde als een waar kattenmodel voor de camera. Geweldig! Ook de foto’s van hen samen lukten super, ze bleven heerlijk bij elkaar liggen, en hoewel er uiteraard wel iets lekkers tegenover moest staan, werkten ze voorbeeldig mee. Splinter vond het iets spannender, maar ook hij deed het super. Wat een ontzettend mooie katten!

Toen we klaar waren met de foto’s van de katten, kwamen de honden binnen, en was eerst pup Milo aan de beurt. Milo is heerlijk beweeglijk en superenthousiast, maar met wat geduld kregen we ook hem rustig zittend en zelfs liggend op de foto :-) Na Milo was de beurt aan Nova, de Bobtail dame. Wat een ontzettend lieve hond is zij! Ze werkte geweldig mee, en ging superbraaf zitten en liggen op het papier. Af en toe moest haar bazinnetje eventjes de haren voor haar ogen vandaan halen, zodat we ook die lieve ogen konden vastleggen op de foto.

Wat een geweldige shoot, en wat een lieve en mooie dieren! Ik vond het super om met hen allevier, en met hun baasjes, kennis te hebben mogen maken, en ik hoop dat hun baasjes deze eerste foto’s mooi zullen vinden.

Heb je gezocht op Kattenfotografie Den Haag of Kattenfotoshoot, en ben je zo op mijn website terecht gekomen? Tof!

Allereerst: welkom! Wil je meer weten over mijn werk, of wil je meteen zo’n toffe kattenfotoshoot boeken voor je kat? Je bent meer dan welkom in de studio, maar ik kom ook graag aan huis voor fotoshoots voor katten. Mocht je nog vragen hebben, neem ook dan vooral contact met me op! Ik beantwoord al je vragen graag :-) En check in de tussentijd ook mijn Portfolio Kattenfotografie eens, of neem meteen contact op via het contactformulier!

Kattenfotografie Den Haag – Fotoshoot voor twee Maine Coons en twee honden
Joshua Den Heijernovember 21, 2013 - 5:07 pm

wat een leuke hond die kleine dat soort zie je volgens mij ook niet vaak enig dit top werk hoor

Chris Oosterveennovember 23, 2013 - 7:55 pm

Nice job!

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu