Kattenfotografie Alphen a/d Rijn – Kattenfotoshoot aan huis

Kattenfotografie Alphen a/d Rijn - Foto van de kattenfotoshoot aan huis voor Binkie, Tijger en BellaKattenfotoshoot aan huis – Katten Binkie, Tijger en Bella

Eind januari was ik bij de baasjes van de prachtige katten Binkie, Tijger en Bella thuis, voor een gezellige kattenfotoshoot aan huis. We hadden in eerste instantie al in december afgesproken voor de shoot, maar omdat Tijger helaas ziek werd, hadden we besloten de shoot te verzetten naar januari. Inmiddels is hij er gelukkig weer helemaal bovenop, en konden we een mooie serie foto’s van hem en zijn twee katten-vriendinnetjes schieten.

Nadat ik mijn studio apparatuur opgesteld had in de woonkamer, en de katten even de tijd hadden gekregen om aan mij en mijn spullen te wennen, begonnen we met fotograferen. We begonnen met Binkie, maar wisselden tussendoor regelmatig tussen de verschillende katten, zodat ze allemaal lekker relaxed bleven. En ze werkten alledrie geweldig mee!

Ik had, naast de gebruikelijke spulletjes die ik altijd meeneem naar zulke shoots, ook wat kleine muisspeeltjes meegenomen. Die was ik in december bij de groothandel tegengekomen, en ik was op slag verliefd op die felle kleurtjes. Ook Binkie, Tijger en Bella waren er op slag verliefd op ;-) Tegen het einde van de shoot maakten we daarom ook nog even een aantal foto’s van hen met de speeltjes. Zo leuk om te zien hoe katten op een gegeven moment helemaal tot rust komen en de mobiele fotostudio die in ‘hun’ woonkamer opgebouwd is compleet accepteren!

Ik vond het geweldig om deze fotoshoot te hebben mogen verzorgen voor de baasjes van deze drie ontzettend mooie en lieve katten, en ik hoop dat zij blij zijn met de foto’s!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Kattenfotografie of Kattenfotoshoot aan huis?

Wil je meer weten over mijn werk, of wil je meteen zo’n toffe kattenfotoshoot aan huis boeken voor je kat(ten)? Check dan mijn Portfolio Kattenfotografie, of neem contact op via het contactformulier!

Marieke Lamain-Hinsemaart 4, 2015 - 4:44 pm

Geweldige en mooie foto’s!

Mirjammaart 5, 2015 - 5:36 pm

Hey meisje,
Wat een super mooie foto’s weer en die blauwe ogen, daar ben ik helemaal weg van… wat een mooie kleur…
Trots,
Liefs van mij,
XXX

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu