Kattenfotograaf Voorschoten – Maine Coon Luna

Kattenfotograaf Voorschoten - Maine Coon LunaKattenfotograaf Voorschoten – Maine Coon Luna

Eind augustus was ik bij de baasjes van de prachtige Maine Coon Luna thuis, voor een gezellige fotoshoot van hun lieverd en haar twee vriendjes, hond Stip en kat Sammy. Zij hadden de shoot cadeau gekregen, zo lief!

We startten met het fotograferen van Luna, die een heerlijk relaxed karakter heeft en alles eigenlijk wel prima vond. Ze poseerde als een waar supermodel, en we konden binnen de kortste keren een toffe serie foto’s van haar schieten. Hierna was het de beurt aan Stip, die het allemaal wat spannender vond. Maar met wat knuffeltjes hier en daar was ook hij de beroerdste niet, en poseerde al snel de sterren van de hemel :-) Kater Sammy was iets meer een uitdaging, omdat hij mijn spullen stiekem wel erg spannend vond. Geeft helemaal niets natuurlijk! Ook hem konden we gelukkig wel overhalen te poseren voor de foto, dus was het eind goed, al goed.

Ik vond het super om kennis te hebben mogen maken met deze drie schatten van dieren, en ik hoop dat hun baasjes blij zijn met de gemaakte foto’s!

Hoe vinden jullie ze geworden?

kattenfotograaf-voorschoten-maine-coon-luna-hond-en-kat-2kattenfotograaf-voorschoten-maine-coon-luna-hond-en-kat-3kattenfotograaf-voorschoten-maine-coon-luna-hond-en-kat-6kattenfotograaf-voorschoten-maine-coon-luna-hond-en-kat-4kattenfotograaf-voorschoten-maine-coon-luna-hond-en-kat-1kattenfotograaf-voorschoten-maine-coon-luna-hond-en-kat-7kattenfotograaf-voorschoten-maine-coon-luna-hond-en-kat-8kattenfotograaf-voorschoten-maine-coon-luna-hond-en-kat-9kattenfotograaf-voorschoten-maine-coon-luna-hond-en-kat-11kattenfotograaf-voorschoten-maine-coon-luna-hond-en-kat-12kattenfotograaf-voorschoten-maine-coon-luna-hond-en-kat-13kattenfotograaf-voorschoten-maine-coon-luna-hond-en-kat-14kattenfotograaf-voorschoten-maine-coon-luna-hond-en-kat-15kattenfotograaf-voorschoten-maine-coon-luna-hond-en-kat-16kattenfotograaf-voorschoten-maine-coon-luna-hond-en-kat-17

Heb je gezocht op Kattenfotograaf Voorschoten of Kattenfotoshoot, en ben je zo op mijn website terecht gekomen? Tof!

Allereerst: welkom! Wil je meer weten over mijn werk, of wil je meteen zo’n toffe kattenfotoshoot boeken voor je kat? Je bent meer dan welkom in de studio, maar ik kom ook graag aan huis voor fotoshoots voor katten. Mocht je nog vragen hebben, neem ook dan vooral contact met me op! Ik beantwoord al je vragen graag :-) En check in de tussentijd ook mijn Portfolio Kattenfotografie eens, of neem meteen contact op via het contactformulier!

Kattenfotograaf Voorschoten – Maine Coon Luna

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu