Kattenfotograaf Oss – Twee Heilige Birmanen

Kattenfotograaf Oss - Twee Heilige BirmanenKattenfotograaf Oss – Twee Heilige Birmanen

Begin oktober was ik bij de twee Heilige Birmanen Woezel en Pip thuis, voor een gezellige fotoshoot van deze twee prachtige katten. Hun baasje had de shoot enkele weken daarvoor bij me geboekt, en nu was het zover :-)

Nadat ik rustig mijn mobiele fotostudio opgebouwd had in de woonkamer, en de katten even de tijd hadden gehad om aan mij en mijn spullen te wennen, begonnen we met fotograferen. Wezel poseerde al snel de sterren van de hemel, als een ware Holland’s Next Cat Model, en binnen no time had ik van haar al een toffe serie foto’s te pakken. Pip vond het allemaal een stuk spannender, en omdat zij recent heel erg ziek geweest is, waren we met haar wat voorzichtiger. Maar gelukkig hebben we ook van haar wat mooie platen kunnen schieten.

Ik vond het super om kennis te hebben mogen maken met deze twee prachtige katten en hun gezellige baasje, en ik hoop dat zij blij is met de gemaakte foto’s!

Hoe vinden jullie ze geworden?

kattenfotograaf-oss-twee-heilige-birmanen-1kattenfotograaf-oss-twee-heilige-birmanen-9kattenfotograaf-oss-twee-heilige-birmanen-2kattenfotograaf-oss-twee-heilige-birmanen-7kattenfotograaf-oss-twee-heilige-birmanen-3kattenfotograaf-oss-twee-heilige-birmanen-4kattenfotograaf-oss-twee-heilige-birmanen-5kattenfotograaf-oss-twee-heilige-birmanen-10kattenfotograaf-oss-twee-heilige-birmanen-6kattenfotograaf-oss-twee-heilige-birmanen-8kattenfotograaf-oss-twee-heilige-birmanen-12

Heb je gezocht op Kattenfotograaf Oss of Kattenfotoshoot, en ben je zo op mijn website terecht gekomen? Tof!

Allereerst: welkom! Wil je meer weten over mijn werk, of wil je meteen zo’n toffe kattenfotoshoot boeken voor je kat? Je bent meer dan welkom in de studio, maar ik kom ook graag aan huis voor fotoshoots voor katten. Mocht je nog vragen hebben, neem ook dan vooral contact met me op! Ik beantwoord al je vragen graag :-) En check in de tussentijd ook mijn Portfolio Kattenfotografie eens, of neem meteen contact op via het contactformulier!

Kattenfotograaf Oss – Twee Heilige Birmanen

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu