Kattenfotograaf Noordwijk – Drie Maine Coon katten

Kattenfotograaf Noordwijk - fotoshoot voor drie Maine Coon KattenKattenfotograaf Noordwijk – Drie Maine Coon katten

Half januari was ik bij het baasje van de drie prachtige Maine Coon katten Sky, Thunder en Sun thuis, voor een gezellige fotoshoot voor haar drie schatten van katten. Ze had de shoot kort daarvoor geboekt, en de foto’s zijn een cadeau voor haar dochter. Ik vind het altijd zo leuk als ik op zo’n manier kan meewerken aan een verrassing!

Nadat ik mijn spulletjes opgesteld had in de woonkamer, en het trio even de tijd gekregen had om te wennen aan mijn en mijn apparatuur, begonnen we met fotograferen. Stiekem vonden de katten het allemaal best een beetje spannend, maar met wat speelgoed en wat te snoepen konden we ze al snel overhalen om op het papier te gaan zitten. Hier en daar werden we getrakteerd op heerlijk speelse blikken, en ook af en toe een gekke bek ;-) We konden binnen no time een super toffe serie foto’s schieten, waar ik zelf heel erg tevreden mee ben!

Ik vond het super om kennis te hebben mogen maken met dit prachtige trio, en ik hoop dat hun baasje blij is met de gemaakte foto’s :-)

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je gezocht op Kattenfotograaf Noordwijk of Kattenfotoshoot, en ben je zo op mijn website terecht gekomen? Tof!

Allereerst: welkom! Wil je meer weten over mijn werk, of wil je meteen zo’n toffe kattenfotoshoot boeken voor je kat? Je bent meer dan welkom in de studio, maar ik kom ook graag aan huis voor fotoshoots voor katten. Mocht je nog vragen hebben, neem ook dan vooral contact met me op! Ik beantwoord al je vragen graag :-) En check in de tussentijd ook mijn Portfolio Kattenfotografie eens, of neem meteen contact op via het contactformulier!

Kattenfotograaf Noordwijk – Drie Maine Coon katten

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu