Kattenfotograaf Leiden – Fotoshoot voor drie katten

Kattenfotograaf Leiden - Fotoshoot voor drie kattenKattenfotograaf Leiden – Fotoshoot voor drie katten

In oktober mocht ik bij het baasje van Mathilda, Eros en Casper thuis een fotoshoot schieten van haar drie schatten. De reden voor deze fotoshoot was niet leuk, Mathilda is namelijk enkele dagen na de fotoshoot ingeslapen, en haar baasje boekte de shoot om nog een aantal mooie foto’s van haar te hebben als aandenken. Hoewel de aanleiding verschrikkelijk is, vind ik het altijd wel erg mooi om zo’n laatste aandenken te kunnen verzorgen. We gingen lekker rustig te werk tijdens de shoot, en we hebben Mathilda alle ruimte gegeven om weg te lopen wanneer ze even geen zin meer had in foto’s. Eros en Casper stonden te trappelen om in die tussenliggende momenten op de foto te gaan, dus we hoefden ons niet te vervelen :-)

Ik vond het super om kennis te hebben mogen maken met dit lieve trio, en ik wens het baasje van Mathilda heel veel sterkte met het gemis van haar lieve schat.

Hoe vinden jullie de foto’s geworden?

kattenfotograaf-leiden-fotoshoot-voor-drie-katten-2kattenfotograaf-leiden-fotoshoot-voor-drie-katten-18kattenfotograaf-leiden-fotoshoot-voor-drie-katten-9kattenfotograaf-leiden-fotoshoot-voor-drie-katten-3kattenfotograaf-leiden-fotoshoot-voor-drie-katten-21kattenfotograaf-leiden-fotoshoot-voor-drie-katten-4kattenfotograaf-leiden-fotoshoot-voor-drie-katten-15kattenfotograaf-leiden-fotoshoot-voor-drie-katten-17kattenfotograaf-leiden-fotoshoot-voor-drie-katten-5kattenfotograaf-leiden-fotoshoot-voor-drie-katten-11kattenfotograaf-leiden-fotoshoot-voor-drie-katten-6kattenfotograaf-leiden-fotoshoot-voor-drie-katten-12kattenfotograaf-leiden-fotoshoot-voor-drie-katten-7kattenfotograaf-leiden-fotoshoot-voor-drie-katten-14kattenfotograaf-leiden-fotoshoot-voor-drie-katten-23kattenfotograaf-leiden-fotoshoot-voor-drie-katten-10kattenfotograaf-leiden-fotoshoot-voor-drie-katten-19kattenfotograaf-leiden-fotoshoot-voor-drie-katten-8kattenfotograaf-leiden-fotoshoot-voor-drie-katten-20kattenfotograaf-leiden-fotoshoot-voor-drie-katten-13kattenfotograaf-leiden-fotoshoot-voor-drie-katten-16kattenfotograaf-leiden-fotoshoot-voor-drie-katten-22kattenfotograaf-leiden-fotoshoot-voor-drie-katten-24

Heb je gezocht op Kattenfotograaf Leiden of Kattenfotoshoot, en ben je zo op mijn website terecht gekomen? Tof!

Allereerst: welkom! Wil je meer weten over mijn werk, of wil je meteen zo’n toffe kattenfotoshoot boeken voor je kat? Je bent meer dan welkom in de studio, maar ik kom ook graag aan huis voor fotoshoots voor katten. Mocht je nog vragen hebben, neem ook dan vooral contact met me op! Ik beantwoord al je vragen graag :-) En check in de tussentijd ook mijn Portfolio Kattenfotografie eens, of neem meteen contact op via het contactformulier!

Kattenfotograaf Leiden – Fotoshoot voor drie katten

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu