Kattenfotograaf Leiden – Beloved Dier en Baasje fotoshoot

Kattenfotograaf Leiden - Beloved Dier en Baasje fotoshootKattenfotograaf Leiden – Beloved Dier en Baasje fotoshoot

Half augustus was ik bij de prachtige Abessijn Kawa, zijn vriendje, Bengaal Kiwi, en hun baasjes thuis, om een Beloved Dier en Baasje fotoshoot aan huis voor hen te schieten. Dit was de eerste keer dat ik zo’n fotoshoot schoot voor een kat en zijn baasjes schoot, en ook de eerste keer dat ik een lifestyle sessie schoot voor een kat in plaats van een studio sessie. Het was super tof, en smaakte naar meer!

We gaven Kawa, om wie de shoot vooral draaide, alle ruimte en tijd om lekker zijn favoriete plekken in huis op te zoeken, en ik liep gezellig achter hem aan om foto’s van hem en van hem samen met zijn baasjes te maken. Allebei deze katten zijn niet alleen prachtig om te zien, ze zijn ook nog eens hartstikke lief, en ze hebben overduidelijk een liefdevol thuis. Dat was geweldig te zien in de Beloved momentjes die we creëerden. Het blijft geweldig om dit te mogen vastleggen!

Ik vond het super om kennis te hebben mogen maken met Kawa, Kiwi, en hun baasjes, en ik hoop dat zij blij zijn met de gemaakte foto’s. Hoe vinden jullie ze geworden?

kattenfotograaf-leiden-beloved-dier-en-baasje-fotoshoot-abessijn-kawa-1kattenfotograaf-leiden-beloved-dier-en-baasje-fotoshoot-abessijn-kawa-2kattenfotograaf-leiden-beloved-dier-en-baasje-fotoshoot-abessijn-kawa-4kattenfotograaf-leiden-beloved-dier-en-baasje-fotoshoot-abessijn-kawa-3kattenfotograaf-leiden-beloved-dier-en-baasje-fotoshoot-abessijn-kawa-5kattenfotograaf-leiden-beloved-dier-en-baasje-fotoshoot-abessijn-kawa-7kattenfotograaf-leiden-beloved-dier-en-baasje-fotoshoot-abessijn-kawa-8kattenfotograaf-leiden-beloved-dier-en-baasje-fotoshoot-abessijn-kawa-9kattenfotograaf-leiden-beloved-dier-en-baasje-fotoshoot-abessijn-kawa-10kattenfotograaf-leiden-beloved-dier-en-baasje-fotoshoot-abessijn-kawa-16kattenfotograaf-leiden-beloved-dier-en-baasje-fotoshoot-abessijn-kawa-11kattenfotograaf-leiden-beloved-dier-en-baasje-fotoshoot-abessijn-kawa-14kattenfotograaf-leiden-beloved-dier-en-baasje-fotoshoot-abessijn-kawa-12kattenfotograaf-leiden-beloved-dier-en-baasje-fotoshoot-abessijn-kawa-18kattenfotograaf-leiden-beloved-dier-en-baasje-fotoshoot-abessijn-kawa-15kattenfotograaf-leiden-beloved-dier-en-baasje-fotoshoot-abessijn-kawa-19kattenfotograaf-leiden-beloved-dier-en-baasje-fotoshoot-abessijn-kawa-21kattenfotograaf-leiden-beloved-dier-en-baasje-fotoshoot-abessijn-kawa-23kattenfotograaf-leiden-beloved-dier-en-baasje-fotoshoot-abessijn-kawa-22kattenfotograaf-leiden-beloved-dier-en-baasje-fotoshoot-abessijn-kawa-24kattenfotograaf-leiden-beloved-dier-en-baasje-fotoshoot-abessijn-kawa-25kattenfotograaf-leiden-beloved-dier-en-baasje-fotoshoot-abessijn-kawa-26kattenfotograaf-leiden-beloved-dier-en-baasje-fotoshoot-abessijn-kawa-27kattenfotograaf-leiden-beloved-dier-en-baasje-fotoshoot-abessijn-kawa-13kattenfotograaf-leiden-beloved-dier-en-baasje-fotoshoot-abessijn-kawa-20

Heb je gezocht op Kattenfotograaf Leiden of Kattenfotoshoot, en ben je zo op mijn website terecht gekomen? Tof!

Allereerst: welkom! Wil je meer weten over mijn werk, of wil je meteen zo’n toffe kattenfotoshoot boeken voor je kat? Je bent meer dan welkom in de studio, maar ik kom ook graag aan huis voor fotoshoots voor katten. Mocht je nog vragen hebben, neem ook dan vooral contact met me op! Ik beantwoord al je vragen graag :-) En check in de tussentijd ook mijn Portfolio Kattenfotografie eens, of neem meteen contact op via het contactformulier!

Kattenfotograaf Leiden – Beloved Dier en Baasje fotoshoot

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu