Kattenfotograaf Hillegom – Twee Brits Korthaar katten

Kattenfotograaf Hillegom - Twee Brits Korthaar kattenKattenfotograaf Hillegom – Twee Brits Korthaar katten

Begin december was Petra met haar twee Brits Korthaar katten Molly en Teddy bij me in de studio in Hillegom, voor een gezellige fotoshoot van dit leuke duo.

Nadat we hen even de tijd hadden gegund te studio te verkennen en erachter te komen dat ik niet de dierenarts ben, begonnen we met fotograferen op een witte achtergrond. Hun mooie vacht komt hier prachtig op uit, vinden jullie ook niet?

We maakten van iedere kat individueel foto’s, maar ook van hen samen. Wat een knapperds! Ze poseerden geweldig, en werkten super mee, dus konden we binnen de korste keren een geweldige serie foto’s van hen schieten, waar ik zelf erg blij mee ben. En ik hoop hun baasjes ook!

Heb je gezocht op Kattenfotograaf Hillegom of Kattenfotoshoot, en ben je zo op mijn website terecht gekomen? Tof!

Allereerst: welkom! Wil je meer weten over mijn werk, of wil je meteen zo’n toffe kattenfotoshoot boeken voor je kat? Je bent meer dan welkom in de studio, maar ik kom ook graag aan huis voor fotoshoots voor katten. Mocht je nog vragen hebben, neem ook dan vooral contact met me op! Ik beantwoord al je vragen graag :-) En check in de tussentijd ook mijn Portfolio Kattenfotografie eens, of neem meteen contact op via het contactformulier!

Kattenfotograaf Hillegom – Twee Brits Korthaar katten

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu