Kattenfotograaf Hillegom – Kittens Sól en Sigyn

Kattenfotograaf Hillegom - Kittens Sigyn en SolKattenfotograaf Hillegom – Kittens Sól en Sigyn

Half juli kwamen deze twee zusjes eigenlijk heel toevallig op mijn pad, tijdens een reportage voor Beestenwerk. Omdat ik al langer met het idee liep om één of twee nieuwe katten in huis te halen, zowel voor mijzelf als voor onze kater Brutus, die na de dood van Julius als enige kat in ons huis overgebleven was, hoefde ik niet lang na te denken toen ik hoorde dat de zusjes een nieuw thuis zochten. Ze hadden nog geen naam, maar die waren al snel bedacht: ontmoet Sól en Sigyn (roepnaam Siggy)! Beide dames zijn, net als onze labradorpup Freyja, vernoemd naar Viking godinnen. Past prima binnen het gezin dus :-)

Brutus heeft de eerste dagen af en toe wat naar de dames lopen blazen, en ging ze vooral enorm uit de weg, maar inmiddels (terwijl ik dit schrijf zijn ze bijna twee weken bij ons) liggen ze gezellig allemaal bij elkaar en wast Brutus de kittens zelfs. Super!

Natuurlijk moesten de meisjes, nu ze nog zo lekker klein zijn, ook een keertje mee naar de studio om foto’s van ze te maken. Ook dat ging super, want na eventjes onwennig rond gestapt te hebben in de studio, verkenden ze binnen no-time de ruimte en installeerden ze zich vervolgens lekker op een stoel. We konden dus lekker rustig aan de slag met fotograferen, en ook dat ging prima. Tegen het einde werd Sigyn het wel een klein beetje zat, waardoor ik tijdens het maken van de foto’s van hen samen wat vermoeide en ietwat boze blikken toegeworpen kreeg. Voor mij het teken om te stoppen met fotograferen :-) Ik ben helemaal happy met deze foto’s!

De volgende uitdaging wordt nu om ze samen met hun grote (letterlijk) vriendin Freyja op de foto te zetten. De kittens zijn opgegroeid met een gele labrador reu in huis, en waren dus meteen al prima gewend aan grote honden. En Freyja vindt de kittens ook helemaal geweldig, dus natuurlijk moeten ze ook een keertje samen op de foto. Komt vanzelf!

Kattenfotograaf Hillegom - Kittens Sigyn en Sol-1Kattenfotograaf Hillegom - Kittens Sigyn en Sol-7Kattenfotograaf Hillegom - Kittens Sigyn en Sol-2Kattenfotograaf Hillegom - Kittens Sigyn en Sol-24Kattenfotograaf Hillegom - Kittens Sigyn en Sol-3Kattenfotograaf Hillegom - Kittens Sigyn en Sol-5Kattenfotograaf Hillegom - Kittens Sigyn en Sol-6Kattenfotograaf Hillegom - Kittens Sigyn en Sol-20Kattenfotograaf Hillegom - Kittens Sigyn en Sol-9Kattenfotograaf Hillegom - Kittens Sigyn en Sol-10Kattenfotograaf Hillegom - Kittens Sigyn en Sol-12Kattenfotograaf Hillegom - Kittens Sigyn en Sol-13Kattenfotograaf Hillegom - Kittens Sigyn en Sol-17Kattenfotograaf Hillegom - Kittens Sigyn en Sol-14Kattenfotograaf Hillegom - Kittens Sigyn en Sol-15Kattenfotograaf Hillegom - Kittens Sigyn en Sol-23Kattenfotograaf Hillegom - Kittens Sigyn en Sol-16Kattenfotograaf Hillegom - Kittens Sigyn en Sol-18Kattenfotograaf Hillegom - Kittens Sigyn en Sol-21Kattenfotograaf Hillegom - Kittens Sigyn en Sol-22Kattenfotograaf Hillegom - Kittens Sigyn en Sol-26

Heb je gezocht op Kattenfotograaf Hillegom of Kattenfotoshoot, en ben je zo op mijn website terecht gekomen? Tof!

Allereerst: welkom! Wil je meer weten over mijn werk als kattenfotograaf, of wil je meteen zo’n toffe kattenfotoshoot boeken voor je kat? Je bent meer dan welkom in de studio, maar ik kom ook graag aan huis voor fotoshoots voor katten. Mocht je nog vragen hebben, neem ook dan vooral contact met me op! Ik beantwoord al je vragen graag :-) En check in de tussentijd ook mijn Portfolio Kattenfotografie eens, of neem meteen contact op via het contactformulier!

Kattenfotograaf Hillegom – Kittens Sól en Sigyn

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu