Kattenfotograaf Hillegom – Kitten Tommy

Kattenfotograaf Hillegom - Kitten TommyKattenfotograaf Hillegom – Kitten Tommy

Begin februari werd ik door Petplan, de dierverzekeraar voor wie ik vaker foto-opdrachten mag doen, gevraagd om een tweetal foto’s aan te leveren voor de promotie van hun puppy- en kittenpakketten. Eentje met een pup bij het pakket, en eentje met een kitten bij het pakket. Ik plaatste een oproep op Facebook, om een kitten te vinden voor deze foto. In ruil voor de foto’s voor Petplan, zou het baasje van het kitten een aantal mooie foto’s van zijn of haar kitten krijgen. Binnen enkele uren had ik contact met het baasje van kitten Tommy van acht weken oud. Zij wilde graag meewerken aan de fotoshoot, en we spraken af voor de woensdag daarop.

Die middag maakten we eerst de foto’s voor de advertentie, welke ik op een later tijdstip misschien nog wel zal mogen delen, maar nu nog even niet :-) Nadat we daarmee klaar waren, maakten we een toffe serie foto’s van Tommy in zijn eentje, en een paar met zijn baasje erbij. Wat deed hij het geweldig! Hoewel hij het allemaal best een beetje spannend leek te vinden, bleef hij prachtig zitten voor de foto, en konden we binnen no-time hele gave foto’s van hem schieten.

Ik ben het baasje van Tommy ontzettend dankbaar dat ze heeft willen meewerken aan deze shoot, en ik hoop dat ze blij is met de foto’s die ze gekregen heeft!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Kattenfotograaf Hillegom - Kitten Tommy

Heb je gezocht op Kattenfotograaf Hillegom of Kattenfotoshoot, en ben je zo op mijn website terecht gekomen? Tof!

Allereerst: welkom! Wil je meer weten over mijn werk, of wil je meteen zo’n toffe kattenfotoshoot boeken voor je kat? Je bent meer dan welkom in de studio, maar ik kom ook graag aan huis voor fotoshoots voor katten. Mocht je nog vragen hebben, neem ook dan vooral contact met me op! Ik beantwoord al je vragen graag :-) En check in de tussentijd ook mijn Portfolio Kattenfotografie eens, of neem meteen contact op via het contactformulier!

Kattenfotograaf Hillegom – Kitten Tommy

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu