Kattenfotograaf Hillegom – Heilige Birmaan en Ragdoll

Kattenfotograaf Hillegom - Fotoshoot voor een Heilige Birmaan en een RagdollKattenfotograaf Hillegom – Heilige Birmaan en Ragdoll

In januari startte ik, op mijn verjaardag, een winactie waarbij twee fotoshoots gewonnen konden worden: een Beloved Dier en Baasje fotoshoot voor een of meer honden, en een fotoshoot in de studio voor een of meer katten. Roxy won de fotoshoot in de studio voor haar twee prachtige katten Guus en Abel, en eind februari was de afspraak voor de shoot.

Nadat Guus en Abel eventjes de tijd hadden gekregen de studio te verkennen, iets wat ze maar wat graag wilden doen (angst kennen deze twee gewoon echt niet! Stoere mannen!), begonnen we met fotograferen. Omdat ze nog steeds erg graag wilden rondkijken in de studio, wisselden we de twee steeds af, zodat ze tussendoor lekker verder konden rennen. Wat een leukerds!

Ondanks dat ze stiekem niet echt zin hadden om mee te werken aan de foto’s (en ach, geef ze ook eens ongelijk!), hebben we in korte tijd toch een hele toffe serie foto’s van hen kunnen schieten, en ik hoop dat hun baasjes blij zijn met de gemaakte foto’s!

Heb je gezocht op Kattenfotograaf Hillegom of Kattenfotoshoot, en ben je zo op mijn website terecht gekomen? Tof!

Allereerst: welkom! Wil je meer weten over mijn werk als kattenfotograaf, of wil je meteen zo’n toffe kattenfotoshoot boeken voor je kat? Je bent meer dan welkom in de studio, maar ik kom ook graag aan huis voor fotoshoots voor katten. Mocht je nog vragen hebben, neem ook dan vooral contact met me op! Ik beantwoord al je vragen graag :-) En check in de tussentijd ook mijn Portfolio Kattenfotografie eens, of neem meteen contact op via het contactformulier!

Kattenfotograaf Hillegom – Heilige Birmaan en Ragdoll

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu