Kattenfotograaf Hillegom – Fotoshoot voor twee katten

Kattenfotograaf Hillegom - Fotoshoot voor twee kattenKattenfotograaf Hillegom – Fotoshoot voor twee katten

Het baasje van Oscar en Noor kreeg een fotoshoot voor haar twee schatten cadeau, en maakte hiervoor in juni een afspraak bij me, om ze in de studio op de foto te laten zetten. Nadat we hen allebei de kans gegeven hadden de studio een beetje te verkennen, en te beseffen dat ze niet bij de dierenarts waren (heel belangrijk natuurlijk), begonnen we met fotograferen. Eerst maakten we van iedere kat apart foto’s, en vervolgens ook van beide katten samen. Oscar vond het allemaal wel prima, Noor vond het ietsje spannender. Maar toen haar favoriete deken van thuis tevoorschijn gehaald werd wilde ook zij wel poseren voor de foto. Gelukkig maar :-)

Ik ben zelf erg in mijn nopjes met de serie foto’s die ik van deze twee schatten van katten heb mogen schieten, en ik hoop dat hun baasje ook blij is met de gemaakte foto’s!

Hoe vinden jullie ze geworden?Kattenfotograaf Hillegom - Fotoshoot voor twee katten-18Kattenfotograaf Hillegom - Fotoshoot voor twee katten-6Kattenfotograaf Hillegom - Fotoshoot voor twee katten-17Kattenfotograaf Hillegom - Fotoshoot voor twee katten-15Kattenfotograaf Hillegom - Fotoshoot voor twee katten-13Kattenfotograaf Hillegom - Fotoshoot voor twee katten-5Kattenfotograaf Hillegom - Fotoshoot voor twee katten-10Kattenfotograaf Hillegom - Fotoshoot voor twee katten-4Kattenfotograaf Hillegom - Fotoshoot voor twee katten-12Kattenfotograaf Hillegom - Fotoshoot voor twee katten-3Kattenfotograaf Hillegom - Fotoshoot voor twee katten-7Kattenfotograaf Hillegom - Fotoshoot voor twee katten-11Kattenfotograaf Hillegom - Fotoshoot voor twee katten-2Kattenfotograaf Hillegom - Fotoshoot voor twee katten-9Kattenfotograaf Hillegom - Fotoshoot voor twee katten-1

 

Heb je gezocht op Kattenfotograaf Hillegom of Kattenfotoshoot, en ben je zo op mijn website terecht gekomen? Tof!

Allereerst: welkom! Wil je meer weten over mijn werk, of wil je meteen zo’n toffe kattenfotoshoot boeken voor je kat? Je bent meer dan welkom in de studio, maar ik kom ook graag aan huis voor fotoshoots voor katten. Mocht je nog vragen hebben, neem ook dan vooral contact met me op! Ik beantwoord al je vragen graag :-) En check in de tussentijd ook mijn Portfolio Kattenfotografie eens, of neem meteen contact op via het contactformulier!

Kattenfotograaf Hillegom – Fotoshoot voor twee katten

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu