Kattenfotograaf Hillegom – Fotoshoot voor drie katten

Kattenfotograaf Hillegom - Fotoshoot voor drie kattenKattenfotograaf Hillegom – Fotoshoot voor drie katten

Eind november kwam Stefanie met haar drie prachtige en super lieve katten bij me op bezoek in de studio, voor een fotoshoot voor haar drie schatten. Hartstikke leuk! Ze had van tevoren aangegeven graag de hout-look achtergrond te willen gebruiken tijdens de shoot, dus die had ik alvast klaargezet, zodat we vrijwel meteen konden beginnen met fotograferen, nadat de katten eventjes de tijd hadden gekregen de studio te verkennen.

Yoshi was de eerste die op de foto mocht, en zoals het een echte kat betaamd, had ze stiekem niet zo heel veel zin om te poseren ;-) Gelukkig konden we wel aardig wat mooie foto’s van haar schieten, waaronder enkele met een ongelooflijk schattig strikje wat door haar baasje meegenomen was naar de shoot. Ook Lientje, die daarna aan de beurt was, is met een mooie strik om op de foto gegaan. Zij vond het allemaal heel erg spannend, en wilde eigenlijk liever knuffelen met haar baasje, maar gelukkig konden we ook van haar een aantal mooie foto’s schieten.

Moski was als laatste aan de beurt, en hij was de gemakkelijkste van de drie.  Hij ging lekker liggen met zijn bandana om, en poseerde de sterren van de hemel. Lekker dier :-) Ik vind zijn vachtkleur zo mooi!

Ik vond het super om deze fotoshoot te hebben mogen verzorgen voor Stefanie, en ik hoop dat zij blij is met de gemaakte foto’s!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je gezocht op Kattenfotograaf Hillegom of Kattenfotoshoot, en ben je zo op mijn website terecht gekomen? Tof!

Allereerst: welkom! Wil je meer weten over mijn werk, of wil je meteen zo’n toffe kattenfotoshoot boeken voor je kat? Je bent meer dan welkom in de studio, maar ik kom ook graag aan huis voor fotoshoots voor katten. Mocht je nog vragen hebben, neem ook dan vooral contact met me op! Ik beantwoord al je vragen graag :-) En check in de tussentijd ook mijn Portfolio Kattenfotografie eens, of neem meteen contact op via het contactformulier!

Kattenfotograaf Hillegom – Fotoshoot voor drie katten

 

Mirjam Romijnjanuari 24, 2016 - 3:20 pm

Wat een prachtig trio zeg. Heerlijke dieren en ze zien er zo leuk uit met hun bandana’s en strikjes… Sterren zijn het!

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu