Kattenfotograaf Hillegom – Drie Noorse Boskatten

Kattenfotograaf Hillegom - Drie Noorse BoskattenKattenfotograaf Hillegom – Drie Noorse Boskatten

In februari waren mijn vrienden Hanneke en Peter met hun drie Noorse Boskatten bij me op bezoek in de studio. Helaas ging het niet goed met één van hun drie lieverds, en daarom wilden ze nog snel wat mooie foto’s van Bran en zijn twee vriendjes Fergus en Gotrek laten maken. 

We gingen heel rustig aan te werk, en begonnen uiteraard met foto’s van Bran. We hebben hem niet langer geplaagd dan nodig, en toen hij klaar was mocht hij weer lekker in zijn reismandje terug. Fergus was hierna aan de beurt, en ook hij werkte voorbeeldig mee. Ook Gotrek, die als laatste aan de beurt was voor zijn foto’s, poseerde alsof hij nooit iets anders gedaan had. Wat een lieverds, alledrie!

Ik hoop dat Hanneke en Peter blij zijn met de foto’s die we van Bran en zijn twee vriendjes gemaakt hebben, ik vond het een eer om dit voor hen te hebben mogen doen :-)

Heb je gezocht op Kattenfotograaf Hillegom of Kattenfotoshoot, en ben je zo op mijn website terecht gekomen? Tof!

Allereerst: welkom! Wil je meer weten over mijn werk, of wil je meteen zo’n toffe kattenfotoshoot boeken voor je kat? Je bent meer dan welkom in de studio, maar ik kom ook graag aan huis voor fotoshoots voor katten. Mocht je nog vragen hebben, neem ook dan vooral contact met me op! Ik beantwoord al je vragen graag :-) En check in de tussentijd ook mijn Portfolio Kattenfotografie eens, of neem meteen contact op via het contactformulier!

Kattenfotograaf Hillegom – Drie Noorse Boskatten

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu