Kattenfotograaf Breda – Fotoshoot voor twee katten

Kattenfotograaf Breda - Fotoshoot voor twee kattenKattenfotograaf Breda – Fotoshoot voor twee katten

Eind november was ik bij het baasje van de twee super leuke kittens Loki en Sif (geweldige namen trouwens!) thuis, voor een gezellige fotoshoot van haar twee kattendames. Ze had de fotoshoot cadeau gekregen, zo lief!

Nadat ik mijn studio opgebouwd had in de woonkamer, en de meiden een beetje aan mij en mijn apparatuur hadden kunnen wennen, begonnen we met fotograferen. Loki stal stiekem wel een beetje de show, en trakteerde me op prachtige poses en een aantal leuke actiemomentjes. Wat een heerlijk speels katje! Sif was iets minder enthousiast, maar kon gelukkig met behulp van het favoriete kussen van de dames toch overgehaald worden te poseren voor de camera. Gelukkig maar!

Ik heb een, al zeg ik het zelf, toffe serie foto’s kunnen schieten van deze twee dames, en ik hoop dat hun baasje blij is met de gemaakte fotoserie.

Hoe vinden jullie ze geworden?

kattenfotograaf-breda-fotoshoot-voor-twee-katten-3kattenfotograaf-breda-fotoshoot-voor-twee-katten-14kattenfotograaf-breda-fotoshoot-voor-twee-katten-5kattenfotograaf-breda-fotoshoot-voor-twee-katten-13kattenfotograaf-breda-fotoshoot-voor-twee-katten-7kattenfotograaf-breda-fotoshoot-voor-twee-katten-12kattenfotograaf-breda-fotoshoot-voor-twee-katten-8kattenfotograaf-breda-fotoshoot-voor-twee-katten-9kattenfotograaf-breda-fotoshoot-voor-twee-katten-10kattenfotograaf-breda-fotoshoot-voor-twee-katten-2kattenfotograaf-breda-fotoshoot-voor-twee-katten-11

Heb je gezocht op Kattenfotograaf Breda of Kattenfotoshoot, en ben je zo op mijn website terecht gekomen? Tof!

Allereerst: welkom! Wil je meer weten over mijn werk, of wil je meteen zo’n toffe kattenfotoshoot boeken voor je kat? Je bent meer dan welkom in de studio, maar ik kom ook graag aan huis voor fotoshoots voor katten. Mocht je nog vragen hebben, neem ook dan vooral contact met me op! Ik beantwoord al je vragen graag :-) En check in de tussentijd ook mijn Portfolio Kattenfotografie eens, of neem meteen contact op via het contactformulier!

Kattenfotograaf Breda – Fotoshoot voor twee katten

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu