Kattenfotograaf Boskoop – Fotoshoot voor Kat Mouse

Kattenfotograaf Boskoop - Fotoshoot voor Kat MouseKattenfotograaf Boskoop – Fotoshoot voor Kat Mouse

Eind oktober was ik bij het baasje van de lieve cyperse kat Mouse thuis, voor een gezellige fotoshoot. Ik had mijn mobiele fotostudio bij me, maar het baasje van Mouse had me al voorbereid op het feit dat Mouse zich niet graag laat sturen, en een enorme hekel heeft aan camera’s. Erg verrassend was het dus niet dat we het niet voor elkaar kregen om Mouse in de mobiele fotostudio te fotograferen ;-) Maar gelukkig hadden we een backup plan: we maakten er gewoon een lifestyle sessie van, en gelukkig kon dat prima in hun prachtig ingerichte en lekker lichte woning!

We maakten het merendeel van de foto’s in de slaapkamer, op het bed waar Mouse graag ligt. Maar ook een aantal bij het raam, en achter de gordijnen in de woonkamer. Mouse keek stiekem tussen de plooien door naar wat ik allemaal aan het doen was, en dat leverde een geweldige plaat op, al zeg ik het zelf ;-)

Ik vond het super om met Mouse en haar baasje kennis te hebben mogen maken, en deze fotoshoot voor haar te hebben mogen schieten!

Hoe vinden jullie de foto’s geworden?

kattenfotograaf-boskoop-fotoshoot-voor-kat-mouse-2kattenfotograaf-boskoop-fotoshoot-voor-kat-mouse-1kattenfotograaf-boskoop-fotoshoot-voor-kat-mouse-4kattenfotograaf-boskoop-fotoshoot-voor-kat-mouse-3kattenfotograaf-boskoop-fotoshoot-voor-kat-mouse-5kattenfotograaf-boskoop-fotoshoot-voor-kat-mouse-6kattenfotograaf-boskoop-fotoshoot-voor-kat-mouse-8kattenfotograaf-boskoop-fotoshoot-voor-kat-mouse-7kattenfotograaf-boskoop-fotoshoot-voor-kat-mouse-9kattenfotograaf-boskoop-fotoshoot-voor-kat-mouse-11kattenfotograaf-boskoop-fotoshoot-voor-kat-mouse-10kattenfotograaf-boskoop-fotoshoot-voor-kat-mouse-13kattenfotograaf-boskoop-fotoshoot-voor-kat-mouse-14

Heb je gezocht op Kattenfotograaf Boskoop of Kattenfotoshoot, en ben je zo op mijn website terecht gekomen? Tof!

Allereerst: welkom! Wil je meer weten over mijn werk, of wil je meteen zo’n toffe kattenfotoshoot boeken voor je kat? Je bent meer dan welkom in de studio, maar ik kom ook graag aan huis voor fotoshoots voor katten. Mocht je nog vragen hebben, neem ook dan vooral contact met me op! Ik beantwoord al je vragen graag :-) En check in de tussentijd ook mijn Portfolio Kattenfotografie eens, of neem meteen contact op via het contactformulier!

Kattenfotograaf Boskoop – Fotoshoot voor Kat Mouse

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu