Katten fotoshoot met een nieuwe achtergrondkleur

Katten fotoshoot met een nieuwe achtergrondkleur

Katten fotoshoot met een nieuwe achtergrondkleur

Gistermiddag kreeg ik nieuwe achtergrondrollen binnen, waaronder eindelijk die felbegeerde roze! Ik kon het dus niet laten om vandaag meteen de katten model te laten staan in een fotoshoot met deze gave achtergrondkleur!

Gelukkig is Brutus altijd in voor een fotoshoot, hij studeert nog steeds voor Holland’s Next Cat Model geloof ik, maar Julius wilde zowaar ook wel een klein beetje meewerken vandaag! Ik heb hem wel een paar keer terug moeten halen omdat hij er vandoor ging (‘laat me met rust mens, dat roze is toch helemaal niet mannelijk genoeg voor een stoere kater als ik’, zoiets zal hij gedacht hebben vermoed ik, hihi), maar ik heb uiteindelijk wel een paar gave foto’s kunnen schieten. Waaronder eentje van zijn Gollum-face, waarbij hij gefixeerd naar een speeltje aan het staren was. Nog geen twee seconden nadat ik die foto maakte, schoot Julius ervandoor om het speeltje te gaan grijpen. Maar ik heb ‘m wel, dat leuke koppie!

Het bewuste speeltje waar Julius naar aan het staren was, vond ik qua kleur zo leuk bij Brutus en de achtergrond passen, dat ik hem aan hem gaf terwijl ik hem aan het fotograferen was. Dat resulteerde in eerst een paar voorzichtige tikjes, en vervolgens een vliegend speeltje en een springende Brutus, die ik daarna ook niet meer kon fotograferen omdat hij het veel te druk had met spelen, haha!

Wat vinden jullie van de nieuwe roze achtergrondrol? Ik zit vol ideeën (wat dacht je van een Dalmatiër, of een zwarte Lab?), dus kom maar op! :-)

 

Katten Julius en Brutus

Katten fotoshoot met een nieuwe achtergrondkleur
Mirjamfebruari 23, 2012 - 4:26 pm

Wat een mooie foto´s heb je weer gemaakt zeg. Prachtige kleur, helemaal jouw site-kleur natuurlijk. Echt heel gaaf.
En ik ken de karakters van Julius en Brutus een beetje, dus ik kan me voorstellen dat hier best wel wat tijd en geduld voor nodig was. Maar ze staan er supermooi op hoor… Ben benieuwd naar het effect bij inderdaad een Dalmatiër of zo…
Liefs van mij,
XXXX

Sannefebruari 24, 2012 - 7:50 pm

Dank je wel!
Het was inderdaad even een klusje, maar wel leuk om te doen, en inderdaad, helemaal in de bedrijfskleur!
Ga ik zeker vaker doen, dit! En dan ook met andere kleuren, zo gaaf!
Liefs,
Sanne

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu