Hondenfotografie Zoetermeer – Puppy fotoshoot voor Sem

Hondenfotografie Zoetermeer - Puppy fotoshoot voor Sem

Hondenfotografie Zoetermeer – Puppy fotoshoot voor Sem

Gistermiddag mocht ik kennismaken met Sem, de ontzettend schattige labrador pup van Laura en Terry, wiens bruiloft ik afgelopen december mocht fotograferen. Laura had mijn dierfotografie-werk al eens voorbij zien komen, en wilde graag een shoot boeken nu Sem nog lekker klein is, en echt nog een pup. En cute dat hij is!

We begonnen de shoot met de cappuccinokleurige achtergrond, die we gekozen hadden omdat het een prachtig rustig resultaat zou geven in combinatie met Sem’s vacht. Sem zelf gedroeg zich voorbeeldig, door al keurig te gaan zitten wanneer Laura dat van hem vroeg. Tegelijkertijd wist hij ook dondersgoed hoe hij de ‘Aaaaw’s tevoorschijn moest toveren, zoals op bovenstaande foto, waarbij hij op zijn rug ging liggen met een koppie van: ‘Schattig ben ik he? Snoepje?’

Je begrijpt het waarschijnlijk al, ik ben fan van Sem. Enorme fan van Sem. Hihi :-) Hij is echt ontzettend leuk, en ik kan me voorstellen dat Laura en Terry enorm blij met hem zijn!

Na de cappuccinokleurige achtergrond wisselden we om naar de knalroze, één van mijn persoonlijke favorieten. Niet één-twee-drie een onwijs mannelijke kleur voor een reutje, maar Sem deed het er geweldig op, en de kleur past geweldig bij zijn baasjes in huis. En zeg nu zelf, het is wel heel erg gaaf toch, zo’n blonde lab op een knalroze achtergrond? Ik vind van wel in elk geval!

Ik vond het een hartstikke toffe shoot, en ik hoop dat Laura en Terry deze eerste foto’s mooi zullen vinden. Bedankt dat ik ook deze foto’s voor jullie mocht maken, Laura en Terry!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotograaf of Puppy Fotoshoot?

Wil je ook zo’n toffe puppy fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk als hondenfotograaf? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotografie Zoetermeer – Puppy fotoshoot voor Sem
Tilly Ammerlaanfebruari 8, 2013 - 7:18 am

Wat een mooie serie Sanne Van de Berg, vooral de laatste foto!!

Sanne Van de Bergfebruari 8, 2013 - 11:27 am

Dank je wel Tilly!

Dick de Vreugdfebruari 8, 2013 - 12:04 pm

weer een prachtig resultaat en inderdaad vooral de laatste is prachtig. Mooi dat vragende kopje naar omhoog.

Sanne Van de Bergfebruari 8, 2013 - 12:13 pm

Dank je wel! Heel erg leuk om te horen, al die mooie complimenten :-)

Robin Kamphuisfebruari 8, 2013 - 12:41 pm

Wat een geweldige serie weer Sanne!!

Sanne Van de Bergfebruari 8, 2013 - 5:05 pm

Tnx Robin! :-)

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu