Preview: Hondenfotografie Zoetermeer – Pup fotoshoot Grand Basset Griffon Vendeen

Dierfotografie Zoetermeer - Fotoshoot voor Grand Basset Griffon Vendeen pups

Afgelopen maandag was ik bij Helene van de Damayanti’s kennel in Zoetermeer, voor een fotoshoot van het nestje pups van haar prachtige Grand Basset Griffon Vendeen dame. De pups zijn op dit moment ongeveer zes weken oud, de perfecte leeftijd voor een eigenwijze fotoshoot met deze kleine schatjes! Hondenfotografie is sowieso al hartstikke leuk om te doen, maar met zulke leuke kleintjes natuurlijk helemaal!

We begonnen de fotoshoot met een aantal foto’s van de mooie mama van het stel: Valance (foto rechtsonderin), en begonnen toen met het fotograferen van de acht pups. Ik had mijn emmertje weer meegenomen, en we fotografeerden iedere pup eerst op het grijze achtergrondpapier, en vervolgens in de emmer, iets wat over het algemeen door de pups zelf maar raar gevonden werd, hihi! Ze klommen binnen de kortste keren weer uit het emmertje, dus we moesten erg snel zijn om er goede foto’s van te kunnen maken. Maar dat is gelukt!

Nadat we alle pups individueel op de foto hadden gezet, hebben we nog wat foto’s gemaakt van Valance, samen met de twee pups die Helene gaat houden, en ook een aantal van het hele nest, samen in de mand. De pups waren tegen deze tijd al lekker druk, tegendraads en eigenwijs aan het doen, wat erg grappige momentjes opleverde!

Tegen het einde van de fotoshoot heb ik ook nog een paar mooie foto’s geschoten van de twee andere dames in het gezin: de Engelse Springer Spaniel Quincy, die eerder al steeds lekker knus tegen me aan kwam liggen en daardoor toch wel een klein beetje mijn hart gestolen heeft, en de mooie dame Szaza, een Golden Retriever van 15 jaar oud.

Ik vond het een ontzettend leuke en gezellige fotoshoot, en hoewel ik het ras nog niet kende, ben ik helemaal fan geworden! Wat vinden jullie van de foto’s?

Foto's van de pup fotoshoot in ZoetermeerHondenfotografie Zoetermeer - Grand Basset Griffon Vendeen pup fotoshootHondenfotografie - Grand Basset Griffon Vendeen pup fotoshoot in ZoetermeerDierfotografie Zoetermeer - Foto van de pup fotoshootFoto's van de fotoshoot voor de pups van Helene in ZoetermeerFoto van de fotoshoot voor de Grand Basset Griffon Vendeen pups in ZoetermeerFoto's van het hele nest, en van een van de pups met moederHondenfotografie Zoetermeer - Foto's van de andere honden van het gezin, een Engelse Springer Spaniel en een Golden Retriever

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Bekijk dan mijn Portfolio Dierfotografie – Honden, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Helene van Schieaugustus 29, 2012 - 2:43 pm

ziet er veel belovend uit Sanne!!!

Tilly Ammerlaanaugustus 29, 2012 - 2:50 pm

Sanne Van de Berg je hebt jezelf weer overtroffen!! Moeder met pup is werkelijk prachtig! De achtergrond past er zo mooi bij, helemaal geweldig!

Karin van Viersenaugustus 29, 2012 - 3:07 pm

Wat een schitterende foto’s. Heel mooi gemaakt.

Suzanne Kok Gerrebrandsaugustus 29, 2012 - 3:43 pm

Mooie foto’s hoor. Ik heb bij beide van mijn Gbgv nesten ook een shoot laten doen. De een bij ernst en de anders bij Jessica kempes. Ernst was net als dit een studio shoot maar 2e nest een buiten shoot. Mijn voorkeur heeft vanaf toen een buiten shoot maar ik vind de foto’s met wat extra decoratie erg leuk geworden ;-)

Sabine Slobaugustus 29, 2012 - 4:03 pm

Wat een prachtige foto’s! Complimenten hoor en ja, de basset griffon vendeen is een geweldig leuk ras!

Riet van der Zwet-Janssenaugustus 29, 2012 - 5:29 pm

Wat een prachtige fotoshoot heb je er van gemaakt, ze zijn natuurlijk ook zo ontzettend leuk, ook de oude dames!

Sanne Van de Bergaugustus 29, 2012 - 8:00 pm

Dank je wel! En inderdaad, ook de oude dames zijn hartstikke leuk en lief :-)

Sanne Van de Bergaugustus 29, 2012 - 8:01 pm

Yay! Dat is heel fijn om te horen :-)

Sanne Van de Bergaugustus 29, 2012 - 8:01 pm

Dank je wel! :-)

Sanne Van de Bergaugustus 29, 2012 - 8:01 pm

Dank je wel! Ze zijn inderdaad hartstikke leuk!

Sanne Van de Bergaugustus 29, 2012 - 8:01 pm

Dank je wel Tilly! Super om te horen :-)

Jolanda Huismanseptember 1, 2012 - 8:36 am

LEUK LEUK LEUK Zitten wel mooie tussen !

Mirjam Romijnseptember 17, 2012 - 8:25 pm

Hoi meisje, wat een schatjes. Ik snap dat ze je hart gestolen hebben. Zo lief, en die oortjes… het lijken wel hangoorkonijntjes… Echt heel schattig en ontzettend mooi op de plaat gezet. De grijze achtergrond levert toch wel weer heel mooi materiaal op… Super gedaan.

Mirjamseptember 17, 2012 - 9:26 pm

Hey meisje,
Wat heb je dit weer mooi gezien. Ik denk dat iedereen die deze foto’s ziet graag zo’n pup zou willen hebben. Zelfs ik, heel eventjes dan… haha… Ik vind je foto’s echt heel erg mooi. En ik ben zoals steeds ontzettend trots op je…
Liefs van mij,
XXX

Sanne Van de Bergseptember 19, 2012 - 7:52 am

Dank je wel mam! :-)

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu