Hondenfotografie Zoetermeer – Fotoshoot voor twee Dwergschnauzers

Hondenfotografie Zoetermeer - Foto van de fotoshoot voor Dwergschnauzers Tessa en Sita

Hondenfotografie Zoetermeer – Fotoshoot voor twee Dwergschnauzers

Enige tijd geleden nam mevrouw Van Hees contact met mij op, om een afspraak te maken voor het fotograferen van haar twee Dwergschnauzers Tessa en Sita. We spraken bij haar thuis af voor de shoot, en afgelopen vrijdag was het zover. Onder het toeziend oog van deze twee heerlijk bijdehante dametjes zette ik mijn spulletjes op in de woonkamer van hun bazinnetje, en begonnen we met fotograferen.

Tessa en Sita zijn zusjes, en allebei ondanks hun leeftijd nog lekker eigenwijs en prima in staat de wereld te laten weten wat ze overal van vinden. Bij mijn aankomst werd ik luid blaffend begroet, maar gelukkig werd ik al snel geaccepteerd, en tijdens het fotograferen gedroegen beide dames zich voorbeeldig. We hebben zelfs een aantal foto’s van hen samen kunnen schieten :-) Ook maakten we van iedere hond apart foto’s, en wisselden we halverwege de shoot ook nog naar een andere achtergrondkleur, voor de afwisseling. De dames vonden het allemaal maar spannend!

Ik vond het hartstikke leuk om deze twee lieve hondjes en hun baasje te hebben leren kennen, en ik hoop dat mevrouw Van Hees deze eerste foto’s van haar schatten mooi zal vinden!

Hoe vinden jullie ze?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie Zoetermeer?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotografie Zoetermeer – Fotoshoot voor twee Dwergschnauzers

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu