Hondenfotografie Zeist – Labrador Juno in het bos

Hondenfotografie Zeist - Foto van zwarte Labrador Juno in het bos

Hondenfotografie Zeist – Labrador Juno in het bos

Toen ik in november voor een gezellige Dier & Baasje fotoshoot voor Cooper in het prachtige Panbos in Zeist was, gingen Jerome en Juno mee zodat ze terwijl ik aan het fotograferen was lekker konden wandelen. Na de shoot liepen we ook nog even met z’n drietjes het bos in, om nog even snel wat foto’s van ons kleine meisje te schieten in deze prachtige herfstsetting, voordat we terugreden naar Leiden.

Juno is nog erg jong (1 november was ze zeven maanden), en momenteel lekker aan het puberen, maar tijdens de minifotoshoot werkte ze geweldig mee. Ze gaat natuurlijk zo vaak op de foto dat ze onderhand precies weet wat ze moet doen om het sneller achter de rug te hebben, haha! Alle geurtjes en de overige honden in het bos maakten het niet gemakkelijk voor haar, maar ik vind dat we een mooie serie foto’s hebben kunnen schieten. En ik ben er zelf erg blij mee!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie Zeist?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotografie Zeist – Labrador Juno in het bos
Mirjam Romijndecember 27, 2013 - 7:07 am

Prachtige shoot van een prachtig dier…..

Mirjamdecember 27, 2013 - 8:06 am

Hey meisje,
Wat een prachtige foto’s van Juno. Zo mooi met die herfstkleuren…
Ze is een lieverd en het is geweldig hoe goed ze luisterd naar jullie. Om zo op te groeien met een camera steeds in de buurt zal van haar een echt fotomodel maken. Je zult vast nog veel meer van de mooie shoots van haar gaan maken…
Ik ben trots op jullie alledrie,
Liefs van mij,
XXX

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu