Hondenfotografie Zeist – Dier & Baasje fotoshoot in het bos

Hondenfotografie Zeist - Foto van de Dier & Baasje fotoshoot voor hond Cooper

Hondenfotografie Zeist – Dier & Baasje fotoshoot in het bos

Ik sprak deze week in Zeist af met de baasjes van Cooper, voor een gezellige Dier & Baasje fotoshoot voor hen samen, in het Panbos. Ik arriveerde al iets vroeger dan het tijdstip waarop we hadden afgesproken, om het bos alvast een klein beetje te bekijken. Wat een prachtig bos! Zeker nu met die ontzettend mooie herfstkleuren overal, heerlijk!

We wandelden eerst rustig richting een open plek, om daar wat foto’s van een rennende Cooper te kunnen maken, en ook alvast wat foto’s van hem en zijn baasjes samen, voordat we de bospaadjes opzochten. Cooper moest eerst een beetje aan mij en mijn camera wennen, maar toen hij eenmaal doorhad dat er niets engs ging gebeuren, kwam hij helemaal los en poseerde hij als een volleerd hondenmodel voor de camera. Hij deed het geweldig, en er heerste een lekker gezellig en ongedwongen sfeertje tijdens de shoot. Behalve foto’s van Cooper alleen, hebben we ook diverse foto’s van hem en zijn baasjes samen gemaakt, en zochten we lekker veel mooie plekken op in het bos om te fotograferen. Ik ben zelf erg tevreden over het eerste resultaat van deze erg gezellige en leuke shoot, en vond het geweldig om met Cooper en zijn baasjes kennis te hebben mogen maken.

Hoe vinden jullie deze eerste foto’s geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie Zeist?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotografie Zeist – Dier & Baasje fotoshoot in het bos
Gerda Bax Vd Bromnovember 13, 2013 - 1:16 pm

Hele mooie foto`s.

Pim de Kosternovember 13, 2013 - 3:12 pm

Gaaf jongens! Een mooie blijvende herinnering!

Antoinette Ronald La Gioianovember 20, 2013 - 8:01 pm

Hele mooie foto’s!

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu