Hondenfotografie – Winner 2012 in de RAI Amsterdam

Hondenfotografie Amsterdam - Een Ierse Wolfshond tijdens de Winner in de RAI

Afgelopen zondag was ik samen met Jerome in de RAI in Amsterdam, voor een gezellig dagje hondenfotografie tijdens de Winner, een jaarlijkse hondenshow die daar gehouden wordt. Er waren ontzettend veel hondenliefhebbers met hun honden naartoe gekomen, zowel om hun hond te laten meedoen aan de show, als om gewoon een gezellig dagje uit te hebben.

Ik heb aardig wat foto’s gemaakt tijdens deze dag, en heb in dit blogje een aantal hiervan bij elkaar gezet. Het ras dat sinds zondag een plekje in mijn hart veroverd heeft (degenen onder jullie die mijn Facebookpagina volgen weten dit waarschijnlijk al, haha!) is de Tsjecho-Slowaakse Wolfshond. Wat een prachtige dieren zijn dat! Ik was al dol op de Saarloos Wolfshond, maar sinds zondag staat de Tsjech net zo hoog in mijn lijstje van favorieten :-)

Ook de Ierse Wolfshond blijft een favoriet van me, vanwege hun ruige uiterlijk. Lord, de hond op bovenstaande foto, vond het allemaal wel best, zolang hij maar lekker op z’n kleedje kon liggen!

Ik vond de Winner hartstikke leuk, en ga zeker volgend jaar weer! Zie ik jullie dan?

Mirjam Romijndecember 1, 2012 - 3:38 pm

Wat een verscheidenheid aan viervoeters heb je dan zo op één locatie voor je lenzen hè? Je hebt zo een prima overzicht gemaakt van dit mooie gebeuren. Daar zou de organisatie ook wel blij mee moeten zijn, dacht ik zo… Ik vind het weer prachtig…

Mirjamdecember 1, 2012 - 4:40 pm

Hey meisje,
Wat heb je een mooie reportage gemaakt van deze “Winner”. Het ziet er allemaal even goed uit en al die hondjes staan er zo mooi op. Ze zijn natuurlijk allemaal ook wel wat gewend qua poseren, want dat doen ze natuurlijk veel vaker… Ha, dat is ze ook aan te zien. Maar via jouw camera komen ze in ieder geval op hun allerbest uit de hoek…
Ik ben zo trots op je, je doet het geweldig.
Liefs van mij,
XXX

Sanne Van de Bergdecember 1, 2012 - 7:40 pm

Dank je mam! Of de organisatie er ook blij mee is weet ik eigenlijk niet :-) Was niet de enige aanwezige fotograaf, dus er zullen genoeg foto’s gemaakt zijn vermoed ik zo :-)

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu