Hondenfotografie Wassenaar – Witte Herders Odin en Wodan

Hondenfotografie Wassenaar - Foto van de fotoshoot voor Zwitserse Witte Herders Wodan en Odin

Hondenfotografie Wassenaar – Witte Herders Odin en Wodan

Vorige week dinsdag sprak ik met de baasjes van de twee prachtige Zwitserse Witte Herders Odin en Wodan af bij Wassenaarseslag, voor een gezellige fotoshoot voor deze twee schatten van honden. We ontmoetten elkaar op het parkeerterrein tegenover het hotel halverwege de weg richting het strand, en wandelden daarvandaan gezellig kletsend het duingebied in. Ze wilden graag foto’s van hun schatten in een duin- en strandsetting, en dat kon geregeld worden natuurlijk!

We begonnen bij een klein duinpannetje, en startten met foto’s maken van beide honden samen. Vervolgens wandelden we naar een mooi klein meertje in de buurt, om ook daar nog wat foto’s te maken, voordat we weer verder wandelden. De honden struinden ondertussen lekker rond, en uiteindelijk kwamen we op het strand terecht. Hier maakten we eerst wat foto’s bij een heel mooi stukje met helmgras, wederom van beide honden samen maar ook van iedere hond apart, voordat de honden lekker konden gaan ravotten bij de branding. Dat laatste leverde uiteraard een paar prachtige actiefoto’s op!

Ik vond het super om met deze twee prachtige honden en hun erg gezellige baasjes kennis te hebben mogen maken, en ik hoop dat zij deze eerste foto’s mooi zullen vinden!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie Wassenaar of Fotoshoot hond?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Hondenfotografie Wassenaar – Witte Herders Odin en Wodan
Rita van Mourikseptember 23, 2014 - 4:04 pm

Wauw! Onze olijke broertjes!
Ja het zijn 2 heerlijke schatten en wij vonden het ook erg gezellig!
Mooi geworden Sanne!!!! Super!

Monica Nietveldseptember 23, 2014 - 4:29 pm

Wauw wat zijn ze mooi geworden!

Dianaseptember 23, 2014 - 7:21 pm

Ooow wat een leuke foto’s!

Olga Molemaseptember 28, 2014 - 10:10 pm

een woord Prachtig!!

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu