Preview: Hondenfotografie Wassenaar – Nestfotoshoot voor Cocker Spaniel pups

Hondenfotografie Wassenaar - Foto van de nestfotoshoot voor Cocker Spaniel pups bij Speggle-WaggelGistermiddag was ik in Wassenaar, bij de Cocker Spaniel kennel Speggle-Waggel, van Hadewich, voor een nestfotoshoot van het nestje van Squeaky, dat half oktober geboren is. Er waren twee teefjes en een reutje, en wat zijn ze leuk! Behalve heerlijk ondeugend doen wilden deze prachtige pups ook heel graag poseren voor de camera, en zelfs netjes zitten, geweldig!

We begonnen de shoot lekker ontspannen met het eerste teefje, die een ontzettend speelse deugniet is. Vooral het knabbelstokje, dat we gebruikten om de pups een beetje om te kopen, was een enorme hit bij haar. Ze vond ‘m geweldig! Maar ook de mensen om haar heen vond ze reuze interessant. Vervolgens zijn we foto’s gaan maken van de reu, en tenslotte van het andere teefje. De reu was al net zo’n heerlijk bijdehandje als zijn zusje, maar kon ook prachtig mooi gaan zitten voor de foto :-) Het laatste teefje is al net zo mooi als de andere twee, maar iets rustiger van karakter. Zij bekeek dingen eerst, voordat ze ze verder ging inspecteren. Superleuk om te zien natuurlijk, hoe zo’n kleintje zich het hoofd staat te breken over de kwestie ‘Ga ik knabbelen, spelen of knuffelen?’, haha! Helemaal tegen het einde van de shoot maakten we ook nog een aantal supergave foto’s van alle pups samen op een rij op een stuk nepbont, en samen in de houten emmer voor een toffe kerstfoto, compleet met blauwe kerstballen aan de voet van de emmer.

Ik vond het een ontzettend leuke shoot, en vind alledrie de pups ontzettend lieve en mooie hondjes! Ik hoop dat Hadewich en de pupkopers deze eerste foto’s mooi zullen vinden!

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe nestfotoshoot boeken voor je pups? Bekijk dan mijn Portfolio Dierfotografie – Honden, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

 

Haja van Wessemdecember 6, 2012 - 9:50 pm

Super leuke eerste foto’s. Zit wel een kerstkaart bij!

Anne-Greet Bonefaasdecember 6, 2012 - 10:20 pm

Te snoezig voor woorden!

Tilly Ammerlaandecember 7, 2012 - 7:22 am

Ze zijn weer erg mooi Sanne Van de Berg, leuk dat ze naast elkaar bleven zitten!

Sanne Van de Bergdecember 7, 2012 - 7:42 am

Super dat je ze mooi vind, Hadewich! Word ik blij van :-)

Sanne Van de Bergdecember 7, 2012 - 7:43 am

Dank je wel Tilly! Inderdaad erg gaaf dat ze zo bleven zitten :-)

Jackie Speggle-Waggel's Xcaliburdecember 8, 2012 - 6:21 pm

Wat schattig!!!!

Gerdien van Haasterdecember 10, 2012 - 8:42 pm

GEWELDIG MOOIE FOTO’S <3 !!!

Gerdien van Haastermaart 14, 2013 - 6:27 am

Super leuke foto’s !

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu