Hondenfotografie Wassenaar – Fotoshoot voor vijf Golden retrievers

Hondenfotografie Wassenaar - Fotoshoot Golden retrieversHondenfotografie Wassenaar – Fotoshoot voor vijf Golden retrievers

Eind oktober mocht ik vijf prachtige Golden retrievers van kennel Valley of Golden Glow fotograferen, bij Wassenaarseslag in Wassenaar. We spraken af bij het parkeerterrein, en wandelden daar vandaan gezellig kletsend het duingebied in. We begonnen met een aantal foto’s van alle honden samen, en gingen daarna verder met foto’s van iedere hond individueel. Alle vijf de honden, ook de twee pups van pas vijf maanden oud, luisterden geweldig! Wat ontzettend inspirerend was dat om te zien, hoe de geweldige band tussen deze honden en hun baasjes ervoor zorgde dat ze ieder commando maar wat graag voor hen opvolgden. En niet alleen inspirerend, het was op deze manier ook bijzonder makkelijk om de honden te fotograferen, hihi!

Nadat we klaar waren met fotograferen in de duinen, wandelden we ook nog even het strand op, om ook daar nog wat foto’s te maken in het zand, voordat we de honden lekker hun gang lieten gaan in zee. Ook daarvan heb ik, al zeg ik het zelf, enkele hele toffe platen kunnen schieten! Ik vond het geweldig om deze fotoshoot voor de baasjes van dit ontzettend lieve en mooie vijftal te hebben mogen verzorgen, en ik hoop dat zij blij zijn met de gemaakte foto’s! Ik ben er zelf in elk geval erg trots op :-)

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie Wassenaar?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotografie Wassenaar – Fotoshoot voor vijf Golden retrievers
Mirjam Romijndecember 12, 2015 - 4:37 pm

Prachtige shoot van heel mooie dieren. Vooral de foto’s in het water vind ik helemaal geweldig.

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu