Hondenfotografie Wassenaar – Duitse Herder pup Bruno & Shih Tzu Boy

Hondenfotografie Wassenaar - Foto van de Dier en Baasje fotoshoot voor Duitse Herder pup Bruno en Shih Tzu Boy

Hondenfotografie Wassenaar – Duitse Herder pup Bruno & Shih Tzu Boy

Eind november sprak ik met de baasjes van de ontzettend schattige Duitse Herder pup Bruno en de lieve Shih Tzu Boy af bij de duinen bij Wassenaarseslag, voor een gezellige Dier en Baasje fotoshoot. Zij hadden de shoot enkele weken daarvoor geboekt, en wilden graag foto’s maken nu Bruno nog zo klein is. Hartstikke leuk natuurlijk!

We spraken af op het parkeerterrein halverwege de weg naar het strand, en wandelden daarvandaan gezamenlijk het duingebied in. Ik wandel normaal gesproken ook altijd erg graag in dit gebied met mijn eigen hond, dus ik wist precies waar we allemaal naartoe konden om toffe foto’s met de honden te maken. We maakten foto’s van de twee honden samen, maar ook van ieder apart, en natuurlijk ook met de baasjes erbij. En tussendoor hadden we de grootste lol. Bruno en Boy luisterden geweldig, en poseerden de sterren van de hemel. Heerlijk als honden zo’n fotoshoot net zo leuk lijken te vinden als hun baasjes!

Natuurlijk gaven we beide honden tussendoor ook lekker de tijd om hun eigen ding te doen, en om de omgeving te verkennen. Ze waren allebei nog niet in de duinen bij Wassenaar geweest, dus al die nieuwe geurtjes moesten natuurlijk wel even verkend worden he! We eindigden onze wandeling op het strand, waar Boy even helemaal z’n ei kwijt kon, en Bruno hier en daar ook kleine stukjes over het zand mocht lopen. Verder werd hij keurig gedragen door z’n baasjes :-)

Ik vond het geweldig om deze shoot te hebben mogen verzorgen voor deze twee superlieve honden en hun baasjes, en ik ben stiekem helemaal fan van de oren van Bruno, hihi!

Hoe vinden jullie de foto’s geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie Wassenaar of Fotoshoot hond?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Hondenfotografie Wassenaar – Duitse Herder pup Bruno & Shih Tzu Boy

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu