Hondenfotografie Wassenaar – Dier en Baasje fotoshoot in het bos

Hondenfotografie Wassenaar - Foto van de Dier en Baasje fotoshoot in het bosHondenfotografie Wassenaar – Dier en Baasje fotoshoot in het bos

In mei sprak ik met de baasjes van de ontzettend leuke en lieve Franse Bulldog Stitch af bij Wassenaarseslag in Wassenaar voor een gezellige Dier en Baasje fotoshoot in het bos. We ontmoetten elkaar op ’t parkeerterrein halverwege de weg richting het strand, en wandelden daarvandaan gezamenlijk de duinen in. Je kunt in dit gebied verschillende kanten op, en omdat de baasjes van Stitch hadden aangegeven graag een bosrijke omgeving te willen voor de fotoshoot, koos ik voor een route door het bos. We wandelden gezellig kletsend door het gebied, hier en daar stoppend om foto’s te maken.

We maakten foto’s van Stitch alleen, maar natuurlijk ook met haar baasjes samen, zowel met z’n drietjes als met ieder van haar baasjes individueel. En tussendoor hadden we de grootste lol om Stitch, die het prima naar haar zin leek te hebben en zich kostelijk vermaakte met heen en weer rennen, en met het door haar baasjes meegenomen speeltje. Zo leuk om te zien hoe een dier kan genieten!

Ik vond het super om deze erg gezellige fotoshoot voor de baasjes van Stitch te hebben mogen verzorgen, en om met hen en hun geweldige Franse Bulldog kennis te hebben mogen maken. Stiekem ben ik een piepklein beetje verliefd geworden op Stitch, haha!

Hoe vinden jullie de foto’s geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Dierenfotografie of Dier en Baasje fotoshoot in het bos?

Wil je ook zo’n toffe Dier en Baasje fotoshoot in het bos boeken voor jou en je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie!

Mirjam Romijnjuni 4, 2015 - 8:03 pm

Leuk hoor, om te zien hoe gek twee mensen op hun huisdier kunnen zijn. Dat straalt gewoon van deze foto’s af. Prachtig!

Mirjamjuni 4, 2015 - 10:04 pm

Hey meisje,
Ik vind dit ook weer helemaal te gek. Open je dit blog, zie je gelijk die foto van dit heerlijke boefje. En de eerste foto met de twee baasjes vind ik helemaal geweldig. Wat heb je dit weer mooi gedaan…
Trots!!
Liefs van mij,
XXX

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu