Hondenfotografie Wassenaar – Dier en Baasje fotoshoot in de duinen

Hondenfotografie Wassenaar - Foto van de Dier en Baasje fotoshoot in de duinen voor Jack Russell BonoHondenfotografie Wassenaar – Dier en Baasje fotoshoot in de duinen

Eind juni sprak ik met de baasjes van de gezellige kleine Jack Russell Terriër Bono af bij Wassenaarseslag, voor een toffe Dier en Baasje fotoshoot in de duinen en op het strand. We ontmoetten elkaar bij de strandopgang, en wandelden gezamenlijk het strand op. We begonnen met fotograferen bij de branding, en startten met een wandelfoto. Bono is enorm dol op zijn tennisballetje, en dat leverde een hilarische wandelfoto op, waarbij Bono flink hoog in de lucht springt in een poging zijn balletje te pakken te krijgen. Geweldig!

Vervolgens maakten we nog wat foto’s bij de duinrand, voordat we de duinen zelf in wandelden voor de rest van de foto’s. Bono gedroeg zich voorbeeldig, en poseerde samen met zijn baasjes de sterren van de hemel :-) We maakten foto’s op het pad, maar vonden ook een hoekje met wat verweerde omgevallen bomen, en maakten ook wat foto’s bij een duinmeertje. Lekker veel variatie dus! Natuurlijk maakten we lekker veel foto’s van hen drietjes samen, maar ook een aantal van Bono alleen. Ik vind zijn ene naar beneden hangende oor zo geweldig! Geeft hem een heerlijk eigenwijs koppie.

Ook deze keer vond ik het weer geweldig om deze fotoshoot te hebben mogen verzorgen voor de baasjes van Bono, en om met hen alledrie kennis te hebben mogen maken. En natuurlijk hoop ik dat zij blij zijn met de gemaakte foto’s!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Dierenfotografie of Dier en Baasje fotoshoot in de duinen?

Wil je ook zo’n toffe Dier en Baasje fotoshoot in de duinen boeken voor jou en je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie!

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu