Hondenfotografie Wassenaar – Beloved Dier & Baasje fotoshoot

Hondenfotografie Wassenaar - Foto van de eerste Beloved Dier & Baasje fotoshoot, voor Labrador Keira en haar baasje

Hondenfotografie Wassenaar – Beloved Dier & Baasje fotoshoot

In september behaalde ik mijn Beloved certificering, en omdat ik deze geweldige technieken ook heel graag wil gaan toepassen binnen de dierfotografie, bedacht ik een persoonlijk project waarbij ik vier Labradors en hun baasjes wil gaan fotograferen met de Beloved techniek. Ik plaatste een oproepje op Facebook voor deze fotoshoots, en afgelopen dinsdag was het dan zover: de eerste Beloved Dier & Baasje fotoshoot!

Nikki doet samen met haar hond Keira aan breitensport, een combinatie van behendigheid en gehoorzaamheid, en we hebben geprobeerd dit ook een beetje te laten terug komen in de foto’s. Zo hebben we foto’s gemaakt van een rennende en springende Nikki en Keira, en hebben we één van hun trofeeën gebruikt in een paar foto’s. Tussendoor stelde ik de Beloved vragen, en werd ik getrakteerd op prachtige interactie tussen dier en baasje. Nikki en Keira zijn duidelijk erg goed op elkaar ingespeeld, en die band kwam prachtig tot uiting tijdens het maken van de foto’s.

Ik was zelf best wel zenuwachtig voor deze shoot, omdat het een heel nieuw iets is voor me. Natuurlijk heb ik al veel vaker Dier & Baasje fotoshoots geschoten, en paste ik de Beloved techniek al veel langer toe bij portretfotoshoots, maar ik had de twee nog nooit gecombineerd. En ik moet zeggen: dit smaakt naar meer! Afgezien van de geposeerde foto’s schiet ik nu ook foto’s die veel meer betekenis zullen hebben voor de baasjes, juist door die prachtige momenten die je creëert met deze technieken. Volgende week heb ik wederom een Beloved Dier & Baasje fotoshoot op de planning staan, en ik heb er nu al zin in!

Hoe vinden jullie deze eerste foto’s geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie of Fotoshoot hond?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Maria van Dijkoktober 18, 2014 - 11:03 am

Weer hele mooie foto’s, mijn favoriet: de sprong over de tak. Ze zweven allebei, leuk!

Astrid Uildriksoktober 18, 2014 - 11:06 am

Wat een super mooie foto’s!! Ik ben een trots moeder en baasje van deze twee kanjers!!!!

deniseoktober 18, 2014 - 1:23 pm

Super trots op Nikki en Keira! Echt super super leuke foto’s!! Dit zou ik ook erg leuk vinden om een keer te doen! Super!

Astrid Smitoktober 18, 2014 - 2:59 pm

Hartstikke mooi! Het ziet er heel natuurlijk uit. Goede interactie

Marthy Onderwateroktober 18, 2014 - 3:08 pm

Erg mooi Sanne!

Mirjam Romijnoktober 19, 2014 - 5:51 am

Wat mooi geworden zeg… Super!

Mirjamoktober 19, 2014 - 6:52 am

Hey meisje,
Wat zijn ze mooi geworden zeg, deze foto’s. Je mag best wel trots op je eigen werk zijn hoor.
Ik ben het zeker!
Liefs van mij,
XXX

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu