Hondenfotografie Wassenaar – Beloved Dier & Baasje fotoshoot

Hondenfotografie Wassenaar - Beloved Dier & Baasje fotoshoot

Hondenfotografie Wassenaar – Beloved Dier & Baasje fotoshoot

In september plaatste ik, nadat ik mijn Beloved Certificering gehaald had, een oproep voor een persoonlijk project waarbij ik vier Labrador Retrievers en hun baasjes in de Beloved stijl wilde fotograferen. De eerste shoot in deze serie schoot ik in het mooie Meijendel (klik!), en de tweede schoot ik ook in Wassenaar, bij Wassenaarseslag. Deze keer met Ziva en haar bazin Carla.

We spraken af op het parkeerterrein halverwege de weg richting het strand, en wandelden gezellig kletsend het duingebied in. Net als bij de vorige Beloved Dier & Baasje fotoshoot, probeerden we ook deze keer de dingen die Ziva en Carla samen doen terug te laten komen in de shoot. Carla doet aan jachttraining met Ziva, en Ziva heeft zichtbaar veel plezier in het apporteren van dummy’s. Het was erg leuk om dit te mogen zien, en vast te mogen leggen!

Natuurlijk gebruikten we ook deze keer weer een aantal mooie invites om de band tussen hond en baas te kunnen vastleggen op foto, en ik denk dat dat ook nu weer prima gelukt is! Ziva en Carla zijn duidelijk goed op elkaar ingespeeld, en vormen samen een geweldig duo. Ik vond het super om die mooie relatie te hebben mogen fotograferen tijdens deze erg gezellige fotoshoot.

Hoe vinden jullie de foto’s geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie of Beloved Dier & Baasje fotoshoot?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Hondenfotografie Wassenaar – Beloved Dier & Baasje fotoshoot
Mirjam Romijndecember 23, 2014 - 4:55 pm

Wat een heerlijk dier is Ziva, samen met baasje Carla staat ze heel mooi op de plaat…

Mirjamdecember 23, 2014 - 5:55 pm

Hey meisje,
Weer een prachtige shoot van een prachtig dier en haar baasje…
Super gedaan… die beloved invites doen het wel hè…?
Trots,
Liefs van mij,
XXX

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu