Hondenfotografie Warmond – Dier & Baasje fotoshoot in het bos

Hondenfotografie Warmond - Foto van de Dier & Baasje fotoshoot voor blonde Bouvier Sascha en Harlekijn Dwergpoedels Binji en Balou, en hun baasjes

Hondenfotografie Warmond – Dier & Baasje fotoshoot in het bos

Afgelopen dinsdag was bij Huys te Warmond, om daar een Dier & Baasje fotoshoot te schieten voor de moeder van Chantal en haar drie honden, blonde Bouvier Sascha en Harlekijn Dwergpoedelzusjes Balou en Binji. Chantal had de shoot een poosje geleden bij me geboekt, als verrassing voor haar moeder. Lief! Voor Chantal heb ik al eens eerder een fotoshoot mogen verzorgen, die voor haar paard Waira, in 2012, en ik vind het super dat ze ook nu weer bij mij kwam voor deze fotoshoot :-)

We begonnen de shoot met foto’s van hen allemaal samen, en maakten hierna eerst een paar foto’s van iedere hond individueel. De poedelmeisjes zijn nog erg jong, ze zijn pas 15 maanden, en heerlijk ondeugend. Maar ze deden het, ondanks alle afleiding in het bos, geweldig! Sascha is al elf, en hoort bijna niets meer. Zij vond het allemaal maar een beetje raar, maar gelukkig deed ook zij het helemaal geweldig en hebben we een aantal ontzettend mooie foto’s van haar kunnen schieten. En toen haar baasjes heel hoog gingen fluiten hoorde ze dat wel, en hield ze haar koppie op heel schattige wijze schuin. Zo cute!

We wandelden ondertussen gezellig kletsend door het bos, hier en daar stoppend om weer wat foto’s te maken, en er heerste een heerlijk relaxed en gezellig sfeertje. Zo fijn als fotoshoots zo lekker soepel gaan, en zo gezellig zijn!

Ik vond het super om deze fotoshoot te hebben mogen doen, en om kennis te hebben mogen maken met Chantal’s moeder en haar drie schatten van honden. En natuurlijk hoop ik dat ze deze eerste foto’s mooi zullen vinden!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie Warmond of Fotoshoot hond?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Hondenfotografie Warmond – Dier & Baasje fotoshoot in het bos
Chantal van Elkmei 9, 2014 - 4:09 pm

Nou super mooi hoor deze top gedaan weer;)

Mirjam Romijnmei 9, 2014 - 4:27 pm

Prachtige shoot, wat een mooie hondjes… die kleintjes zijn zo schattig, maar het oudje vind ik ook lief, zeker zo met dat schuine koppie..

Mirjammei 9, 2014 - 5:29 pm

Hey meisje,
Wat een mooie shoot heb je van deze hondjes en hun baasjes gemaakt. Ik blikte ook even terug bij de shoot van het paard, die was ook zo mooi… Deze twee kleintjes zijn om op te eten en dan Sascha, zeker zo lief met dat schuine koppie… echt heel mooi.
Trots, dat blijf ik wel hoor…
Liefs van mij,
XXX

Deborah Faridmei 9, 2014 - 5:49 pm

Oh die laatste foto wat waanzinnig innig!!!! De rest natuurlijk ook… Gaaf cadeau hoor Chantal!

Maria van Dijkmei 10, 2014 - 6:49 pm

Ze zijn stuk voor stuk weer prachtig! De laatste ontroerend mooi…

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu