Preview: Hondenfotografie Voorschoten – Fotoshoot voor Medy bij Vlietland

Hondenfotografie Voorschoten - Foto van de fotoshoot voor rottweiler / turkse herder kruising Medy

Vrijdagmiddag was ik in Voorschoten, bij recreatiegebied Vlietland, voor een gezellige fotoshoot voor de prachtige Rottweiler x Turkse Herder kruising Medy. Medy is een heerlijk enthousiaste, speelse hond, en om wie haar baasjes enorm veel geven, en dat vind ik altijd zo ontzettend mooi om te zien!

Ik sprak met Annemiek, één van de baasjes van Medy, af bij restaurant De Knip, waar we onze auto’s parkeerden, en vanwaar we samen met de hond verder liepen naar het wandelgebied bij Vlietland. Daar aangekomen lieten we Medy eerst wat energie kwijtraken voordat we startten met de fotoshoot. Ik maakte eerst een paar mooie portretten van deze prachtige hond, waaronder de ontzettend gave foto van een gapende Medy. Wat een lieve hond :-)

Hierna haalde ik een paar meegenomen balletjes tevoorschijn, en was het tijd voor wat toffe actiefoto’s, waarbij we Medy achter de bal aan lieten rennen, en haar de bal uit de lucht lieten opvangen. Dit levert altijd zulke gave platen op! Vervolgens liepen we weer een stukje verder, en kwamen aan bij het water, waar we een steiger vonden die erg leuk te gebruiken was in de foto’s. De foto hierboven, waarbij Medy een andere hond ziet en daarom zo alert kijkt, is één van mijn favorieten uit de serie, door de combinatie van haar alerte houding, de lijnen van de steiger, en de rustige kleuren van het riet achter haar.

Onderweg terug moest er natuurlijk nog eventjes uitgebreid gerold worden door het gras, iets wat, ongeacht de grootte van een hond, er altijd even aandoenlijk uitziet ;-) En toen waren we alweer bij de auto, en reed ik naar huis met een geweldige serie foto’s op mijn geheugenkaartje! Ik vond het een ontzettend leuke shoot, en vond het heel erg leuk om kennis te hebben mogen maken met Medy en haar baasje Annemiek. Annemiek, bedankt dat ik deze shoot voor je mocht verzorgen, ik hoop dat je deze eerste foto’s mooi zult vinden!

Wat vinden jullie van de foto’s?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Maria van Dijkdecember 24, 2012 - 3:26 pm

Wat zijn het weer leuke foto’s geworden! Op de steiger lijkt ze te vragen: jullie laten me toch niet achter? Gaaf!

Sanne Van de Bergdecember 24, 2012 - 4:24 pm

Dank je wel Maria! :-)

Annemarie Bennis-Lovinkdecember 24, 2012 - 9:28 pm

OMG, die op de steiger waarbij Medy achterom kijkt is favoriet! Geweldig!!

Sanne Van de Bergdecember 24, 2012 - 10:36 pm

Tnx! Die werd ook precies zoals ik ‘m in gedachten had, zo cool :D Ik denk dat die het erg goed doet aan de muur

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu