Hondenfotografie Vlaardingen – Cavalier King Charles Spaniels Sascha en Lex

Hondenfotografie Vlaardingen - Foto van de Dier & Baasje fotoshoot voor Cavalier King Charles Spaniëls Sascha en Lex

Hondenfotografie Vlaardingen – Cavalier King Charles Spaniels Sascha en Lex

Vorige week was ik in het mooie Vlaardingen, voor een gezellige Dier & Baasje fotoshoot voor de twee gezellige kleine Cavalier King Charles Spaniels Sascha en Lex, en hun baasje Margaret.

Margaret had een cadeaubon gekregen voor de shoot, en nam een poosje geleden contact met mij op om een afspraak te maken voor de shoot. We spraken af voor een buitenshoot op een locatie waar ze graag wandelen, bij de Zouteveense Plas.

We wandelden gezellig kletsend door het gebied, hier en daar stoppend om wat foto’s te maken. Sascha en Lex vonden het wel een klein beetje vreemd om iedere keer te moeten stoppen, en vooral Sascha vond het maar raar dat hij niet meteen al mocht zwemmen ;-) We maakten zowel foto’s van de beide honden samen, als alleen, en natuurlijk ook samen met baasje Margaret. De honden deden het geweldig!

Tegen het einde van de shoot mocht Sascha dan eindelijk stokken uit het water gaan vissen, zijn favoriete bezigheid tijdens wandelingen op warme dagen als deze. En geef hem eens ongelijk! Lex houdt niet zo van zwemmen, dus stond hij vanaf de kant toe te kijken hoe zijn vriendje de ene na de andere stok uit het water viste. Zo schattig om te zien!

Ik vond het ontzettend leuk om met dit gezellige drietal kennis te hebben mogen maken, en ik hoop dat Margaret deze eerste foto’s mooi zal vinden!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie Vlaardingen?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotografie Vlaardingen – Cavalier King Charles Spaniels Sascha en Lex

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu