Hondenfotografie Veenendaal – Dier & Baasje shoot voor Golden Retriever pup

Hondenfotografie Veenendaal - Foto van de fotoshoot voor Golden Retriever pup Cooper en zijn baasjes

Hondenfotografie Veenendaal – Dier & Baasje shoot voor Golden Retriever pup

Afgelopen woensdag was ik in Veenendaal, voor een gezellige Dier & Baasje fotoshoot voor Golden Retriever pup Cooper en zijn baasjes. Cooper is nu elf weken oud, en het leek zijn baasjes leuk om een fotoshoot voor hen drietjes te doen nu hij nog in die heerlijk schattige pup-periode zit. Superleuk natuurlijk!

Ik arriveerde begin van de middag bij Cooper’s baasjes thuis, en kwam Cooper zelf met Steven, één van z’n baasjes, al tegen op het parkeerterrein van de flat. We liepen samen naar binnen, en nadat ik mijn studiospulletjes opgebouwd had, konden we beginnen met de fotoshoot. We startten met de crèmekleurige achtergrond, die perfect bij Cooper’s vacht past, en waar we prachtige, rustige foto’s konden maken van deze ontzettend lieve en mooie pup. Nadat we een aantal foto’s met z’n drietjes en met Babette en Steven alleen met Cooper hadden geschoten, verwisselden we de achtergrond voor de grijze. Ook deze paste perfect bij de lichte vachtkleur van Cooper, en ook hiermee hebben we een stel prachtige platen van de pup alleen en met zijn baasjes samen geschoten.

Nadat we een geweldige serie foto’s binnen hadden geschoten, besloten we dat het ook nog wel even leuk zou zijn om nog even naar een nabijgelegen bos te gaan, om daar nog wat toffe platen te schieten van Cooper in de sneeuw. Zo gezegd zo gedaan dus, en we vertrokken richting Kwintelooijen. Cooper vond alles reuze interessant, en meerennen met zijn baasje door de sneeuw bleek helemaal een geweldig spelletje!

Ik vond het een superleuke shoot, en ben zelf erg tevreden met het resultaat. Ik hoop dat Cooper’s baasjes dat ook zullen zijn!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie Veenendaal?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk als hondenfotograaf? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotografie Veenendaal – Dier & Baasje shoot voor Golden Retriever pup
Mirjam Romijnfebruari 15, 2013 - 1:00 pm

Ooohh wat lief! Wat een schatje is Cooper.. Dat is altijd zo schattig, zoals pups je met zo’n schuin gezicht aan kunnen kijken.. Om van te smelten.
Wat een heerlijke shoot weer zeg. En op die tafel buiten zie je pas goed hoe klein Cooper eigenlijk nog is…

Sanne Van de Bergfebruari 15, 2013 - 1:38 pm

Schattig is hij he :-) Stiekem is dat schuine koppie trouwens bij allemaal leuk, ook bij volwassen honden! Maar bij pups heeft het wel net dat beetje meer he :D

Mirjamfebruari 15, 2013 - 2:02 pm

Hey meisje,
Wat heb je weer prachtige foto’s gemaakt, van een heel mooie lieve Cooper deze keer. Dit is toch om van te smelten, zo’n prachtige wollige retrieverpup… Ik ben er helemaal weg van. Kun je nagaan wat de baasjes van Cooper zullen zijn… Ook de foto’s in de sneeuw zijn om te zoenen, lekker spelen en dartelen, geweldig gewoon..
Ik ben ZO trots op je…
Liefs van mij,
XXX

Tilly Ammerlaanfebruari 15, 2013 - 2:37 pm

Wat een prachtige foto’s heb je weer gemaakt! Die foto buiten is ook erg mooi geworden! De baasjes zullen er wel heel erg blij mee zijn!

Sanne Van de Bergfebruari 15, 2013 - 3:01 pm

Dank je wel Tilly! Ik hoop dat ze er blij mee zullen zijn inderdaad! Ben het zelf in elk geval wel, hihi :-)

Mirjam Romijnfebruari 15, 2013 - 3:51 pm

Ja, alsof ze nog geen idee hebben wat er van ze verwacht wordt… behalve knuffelig zijn dan… En kjoet!

Steven Pruisfebruari 15, 2013 - 10:07 pm

Wouw, woorden schieten te kort. Wat zijn wij blij met de foto’s, de een nog mooier dan de ander! Je hebt zijn karakter prachtig vastgelegd en ik ben echt blij dat we nog naar buiten de sneeuw in zijn gegaan! En wij staan er ook nog leuk op ;) haha! Top top top! Over een paar jaar weer?

Sanne Van de Bergfebruari 16, 2013 - 10:05 am

Deal! :-) Super dat jullie ze mooi vinden! Ik ben ook heel blij dat we nog naar buiten zijn gegaan, die renfoto’s in de sneeuw vind ik geweldig geworden :-) Jullie hebben een geweldige hond!

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu