Hondenfotografie Ter Aar – Jack Russell Terriër Belle

Hondenfotografie Ter Aar - Jack Russell Terriër BelleHondenfotografie Ter Aar – Jack Russell Terriër Belle

Begin oktober mocht ik de ontzettend leuke kleine Jack Russell Terriër Belle fotograferen, bij haar baasje thuis. Zij had de fotoshoot geboekt als verrassing voor haar moeder, en we hadden stiekem afgesproken op een moment dat zij niet thuis was. Superleuk natuurlijk!

Ik had de crèmekleurige achtergrond meegenomen, en nadat ik mijn spulletjes opgezet had, begonnen we met fotograferen. Belle is, zoals het een echte Jack Russell betaamd, heerlijk eigenwijs, maar ook heel erg lief, en hoewel ze af en toe even een korte time out nodig had, poseerde ze de sterren van de hemel. Hier en daar had ze natuurlijk wel haar momentjes, zo had ze tijdens het opbouwen gezien dat ik een hondenspeeltje in de vorm van een varkentje in mijn tas had zitten. Die moest en zou ze hebben, en zo kwam het dat we ook een aantal foto’s met het varkentje schoten ;-) We konden binnen korte tijd een hele toffe serie foto’s van haar schieten, en ik ben zelf erg tevreden met het eindresultaat. Ik hoop dat haar baasje er net zo blij mee is!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotografie Ter Aar – Jack Russell Terriër Belle

Mirjam Romijnnovember 15, 2015 - 5:49 pm

Wat een schatje… verliefd, gelijk!
Heerlijke foto’s.

Nel Houtkampnovember 15, 2015 - 8:23 pm

Bedankt voor de prachtige fotoshoot :-) Ik ben er super blij mee echt top!!!
Het bazinnetje van Belle.

Priscilla Bosman Houtkampnovember 15, 2015 - 8:26 pm

Super blij mee, top gedaan!!

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu