Preview: Hondenfotografie Sint Willebrord – Fotoshoot voor Pacina en Brandy

Hondenfotografie Sint Willebrord - Foto van de fotoshoot voor de twee honden van Jennifer

Gisteren was ik in het mooie Sint Willebrord, tussen Breda en Roosendaal, voor een gezellig ochtendje hondenfotografie. Jennifer mailde mij een paar weken geleden, met het verhaal dat ze graag als verrassing voor de Kerst voor haar ouders een fotoshoot wilde boeken voor hun twee honden Pacina en Brandy. Dol als ik ben op verrassingen, was ik meteen enthousiast, en gisterochtend spraken we af voor de fotoshoot. Haar ouders weten nog steeds van niets, dus de verrassing tijdens Kerst wordt supertof!

We begonnen met fotograferen op de donkergrijze achtergrond, die qua kleur perfect bij de vachtkleur van de twee dames paste. Pacina, een kortharige Schotse Herder, was als eerste aan de beurt, en hoewel ze het wel een beetje vreemd leek te vinden om te moeten poseren voor de camera, deed ze het geweldig! Vooral het spelletje met het opvangen van de bal was een hit :-)

Na Pacina was het de beurt aan Brandy, een ontzettend lieve maar ook erg eigenwijze Cairn Terriër. Zij kan zo ongelooflijk schattig kijken, met haar kopje scheef! Ook bij Brandy was het balspelletje een hit, en ik heb een paar supertoffe platen kunnen schieten van een ‘vliegende’ Brandy, zo onwijs cool!

Vervolgens maakten we nog wat foto’s van beide honden samen, voordat we de grijze achtergrond verwisselden voor de cappuccinokleur, en we weer opnieuw begonnen met foto’s van iedere hond individueel, en afsloten met wederom een paar foto’s van Brandy en Pacina samen.

Beide honden hebben een plekje veroverd in mijn hart, en ik vond het dan ook superleuk om hen, en hun baasje Jennifer, te hebben mogen ontmoeten, en deze fotoshoot voor hen te hebben mogen verzorgen! Jennifer, ik hoop dat je deze eerste foto’s mooi zult vinden, en je ouders straks ook!

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond? Bekijk dan mijn Portfolio Dierfotografie – Honden, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Maria van Dijkdecember 1, 2012 - 6:22 pm

Wat zijn dit weer schattige foto’s! Mooie achtergronden. Genieten…

Mirjam Romijndecember 4, 2012 - 7:02 pm

Ach wat mooi weer, wat een lieverdjes heb je nu weer op de plaat gezet. Je kunt er niet omheen, dit zijn twee heel mooie hondjes. En jee, die close-up van dat scheve koppie van Brandy, wat een beauty. Ik geloof direct dat Jennifer heel blij zal zijn met deze eerste foto’s en dat de ouders van Jennifer er zeker ook heel blij mee zullen zijn. Je hebt weer prachtig werk geleverd meisje…

Sanne Van de Bergdecember 4, 2012 - 7:12 pm

Tnx mam! Gave shoot was dit, en allebei de honden zijn superlief en mooi, dus dat was heerlijk om mee te werken :-)

Mirjamdecember 4, 2012 - 8:11 pm

Hoi meisje, wat een schatjes weer. Ja, die Brandy, dat is wel de leukste en ontdeugendste van het stel, maar de ietwat meer ingetogen Pacina is ook een lieverd, dat zie je zo. De achtergrondkleuren zijn beiden geweldig mooi. Mijn voorkeur gaat naar het donkergrijs, maar de cappuccino is ook geweldig…
Ik vind dat je deze dames weer helemaal prachtig op de foto hebt gezet en zowel Jennifer als haar ouders zullen hier heel erg mee
in hun nopjes zijn, ik weet het zeker…
Ik blijf het hoor; Trots!
Liefs van mij,
XXX

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu