Hondenfotografie ‘s-Graveland – Fotoshoot voor een Labrador retriever

Hondenfotografie 's-Graveland - Fotoshoot Labrador retrieverHondenfotografie ‘s-Graveland – Fotoshoot voor een Labrador retriever

Begin november sprak ik met het baasje van de prachtige Labrador retriever dame Sacha af bij landgoed Schaep en Burgh, in ‘s-Graveland, voor een gezellige fotoshoot voor haar dame op leeftijd. Sacha is inmiddels 11 jaar, maar dat laat haar niet tegenhouden om lekker rond te rennen (zij het waarschijnlijk niet meer zo snel als vroeger, maar ach) en alles met haar pientere ogen in zich op te nemen. Haar baasje wilde graag foto’s in een mooi herfstbos, en aangezien ik de week voor deze fotoshoot een andere fotoshoot geschoten had op deze locatie, en gezien had hoe mooi het er was, stelde ik voor om hierheen te gaan. Zo gezegd, zo gedaan, en zo wandelden we gezellig kletsend het gebied in, hier en daar stoppend om foto’s van Sacha te maken. Sacha werkte keurig mee, op de grond liggen wilde ze liever niet, maar blijven zitten deed ze keurig, en we hebben ook een aantal toffe actiefoto’s van haar kunnen schieten.

Mijn persoonlijke favoriet is de foto waarbij Sacha midden op het pad met de mooie bomenrij staat, en heel aandachtig naar iets schuin achter mij staat te kijken. De intensiteit van haar koppie is zo mooi om te zien! Wat een genot om deze lieve dame te fotograferen, en wat was het leuk om met haar en haar baasje kennis te hebben mogen maken. Ik hoop dat zij blij is met de gemaakte foto’s, ik ben er zelf in elk geval helemaal happy mee!

Hoe vinden jullie ze?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotografie ‘s-Graveland – Fotoshoot voor een Labrador retriever
Mirjam Romijndecember 19, 2015 - 4:24 pm

Wat een supermooie, elegante, dame op leeftijd is Sacha. En natuurlijk heerlijk in die setting.

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu