Preview: Hondenfotografie Reeuwijk – Dier & Baasje fotoshoot voor Branco

Gisterochtend was ik bij de Reeuwijkse Plassen in Reeuwijk voor een gezellige Dier & Baasje fotoshoot voor de Old English Bulldog Branco en zijn bazinnetjes. Yvonne had de fotoshoot als verrassing geregeld voor de verjaardag van haar vriendin Shirley, zo leuk! We zijn gezellig gaan wandelen met hun vijf maanden oude hond Branco, een ontzettend lieve en mega-sociale bulldog. Omdat hij nog lekker jong is, had hij natuurlijk enorm veel energie, en zeker aan het begin van de fotoshoot niet erg veel zin om stil te blijven zitten voor de foto. Ik kan het hem niet kwalijk nemen ;-)

We hebben onderweg mooie foto’s kunnen maken van Branco met zijn bazinnetjes samen, en van een spelende en rennende Branco, en tegen het einde van de wandeling kwamen we uit bij het strandje van de Plassen, waar voor Shirley en Yvonne de grootste verrassing van de dag gebeurde. Branco, die normaal gesproken nooit gaat zwemmen, en zelfs een beetje bang is voor water, ging het water in! En niet één keer, nee, meteen drie keer! Het ging allemaal nog wel een beetje onzeker, maar zijn nieuwsgierigheid naar de tak en de bal die in het water lagen won het van zijn angst. Geweldig! Echt zwemmen was het nog niet, maar: one step at a time :-) Het was in ieder geval geweldig om te zien hoe hij toch het water in ging, en hoe enthousiast zijn baasjes hierop reageerden.

Na alle commotie was dan eindelijk Branco’s energie op, en kreeg ik het zelfs nog voor elkaar om een paar mooie foto’s van een zittende bulldog te maken, voordat we weer bij het parkeerterrein aankwamen, en de fotoshoot erop zat.

Ik vond het een ontzettend leuke en gezellige fotoshoot, en ik hoop dat de baasjes van Branco deze eerste foto’s mooi zullen vinden!

Shirley van Liendenoktober 11, 2012 - 4:36 pm

Gaaf wijfie. Groetjes shirley

Mirjam Romijnoktober 11, 2012 - 4:49 pm

Hoi meisje, Wat zijn ze weer mooi geworden. Vooral die tweede foto, de omhelzing, vind ik prachtig. En die foto van een rennende Branco, met die oortjes rechtop, helemaal geweldig vind ik die… Nou, ik twijfel er niet aan hoor, de baasjes van Branco zullen hier heel erg blij mee zijn, kan niet missen…

Mirjamoktober 11, 2012 - 5:52 pm

Hoi meisje,
Wat is dit ook weer een mooie shoot geworden. Je zou helemaal verliefd worden op deze mooie Branco. Hij is echt geweldig!
En dat hij zomaar het water in is gegaan. Zo zie je maar weer waar jouw regie toe kan leiden, haha… Branco wilde natuurlijk zorgen dat er een paar verrassend mooie platen werden geschoten en hoe anders dan dit op deze geweldig manier te doen…
Shirley en Yvonne zullen hier vast heel erg blij mee zijn.
Je weet het zeker nog wel hè? Trots ben ik…
Liefs van mij,
XXX

Krijn En Arianne Haakoktober 11, 2012 - 5:53 pm

Wat een prachtige foto’s! Zeer geslaagd!

Zwaantje van den Bergoktober 11, 2012 - 6:13 pm

Hoi shirley ben even wezen kijken en zijn eht mooie foto’s zeg

Sanne Van de Bergoktober 11, 2012 - 6:26 pm

Ik ben stiekem toch nog steeds wel heel erg fan van jullie hond hoor! Hij heeft gisteren toch wel een klein beetje mijn hart gestolen, hihi! Maar aan jullie verhalen te horen doet hij dat bij meer mensen ;-)

Sanne Van de Bergoktober 11, 2012 - 6:28 pm

Dank je mam! Ik vind het zo’n coole hond :-)

Yvonne en Shirleyoktober 11, 2012 - 7:57 pm

Hoi mama van Sanne!
Wij zijn heeeeeel erg blij mee! Zijn echt super foto’s geworden! We kunnen bijna niet wachten op de rest!!!!

gr Yvonne en Shirley

Sanneoktober 11, 2012 - 8:10 pm

Ik word helemaal blij van jullie allemaal! :-)
Zo leuk om te horen dat jullie de foto’s mooi vinden, Yvonne en Shirley!
Groetjes,
Sanne

Berna Raaphorstoktober 11, 2012 - 9:10 pm

leuke foto’s shirley

Shirley van Liendenoktober 11, 2012 - 9:34 pm

Gaaf hè, heb je het nog even overleefd wijfie

Annemarie Bennis-Lovinkoktober 15, 2012 - 4:34 pm

Zeker weer mooie foto’s!!

Sanne Van de Bergoktober 15, 2012 - 4:46 pm

Tnx An! :-)

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu