Hondenfotografie Noordwijkerhout – Labrador Ixe

Hondenfotografie Noordwijkerhout - foto van de fotoshoot voor Labrador IxeHondenfotografie Noordwijkerhout – Labrador Ixe

Ik vermoed dat iedereen die mijn blog al langere tijd volgt, inmiddels wel zal weten dat ik veel foto’s maak voor Labradors van Actreon, en toen Tilly een poosje geleden contact met me opnam omdat ze graag nieuwe foto’s wilde laten maken van hun dekreu Ixe, was ik dan ook meteen enthousiast. Ixe is namelijk een hond uit het eerste nestje waar ik voor hen een nestfotoshoot heb geschoten, én hij is ook de vader van mijn eigen Labrador. Tilly wilde graag nieuwe foto’s van hem, en zo gezegd, zo gedaan, dus!

We maakten eerst bij het (jammergenoeg enkele dagen voor de fotoshoot gekopte) tulpenveld achter hun huis een aantal standfoto’s waar zijn hele lijf goed zichtbaar op is, voordat we naar het Oosterduinse meer wandelden, om daar nog meer foto’s te maken. Ook daar schoten we eerst nog wat standfoto’s en een portret van hem, maar daarna mocht Ixe lekker rennen en gek doen, en het water in gaan. En dan krijg je natuurlijk de tofste foto’s, wanneer een hond lekker zijn eigen gangetje kan gaan :-)

Ik vond het hartstikke leuk om deze foto’s te hebben mogen maken van deze ontzettend mooie en lieve hond, en ik kan niet wachten tot ik weer eens een nestje mag fotograferen, haha!

Hoe vinden jullie deze foto’s geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie Noordwijkerhout of Honden fotoshoot?

Ben je op zoek naar Hondenfotografie Noordwijkerhout, en ben je door dit blog benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe honden fotoshoot boeken voor je hond? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Hondenfotografie Noordwijkerhout – Labrador Ixe

Celine van Loejuni 10, 2015 - 11:11 am

Gave foto’s Sanne! :)

Mirjam Romijnjuni 12, 2015 - 5:09 pm

Prachtige shoot Sanne, Ixe is een super mooi dier.

mjuni 12, 2015 - 7:11 pm

Hey meisje,
Het is natuurlijk ook wel heel leuk om weer wat mooie plaatjes te hebben van de vader van Juno. En dat is heel goed gelukt. Super mooi dier is Ixe en de foto’s zijn ook heerlijk om te zien. Dat gekopte tulpenveld ziet er eigenlijk best nog kleurrijk uit, door alle bloemkoppen die er nog liggen, dat heeft ook wel wat…
Trots hoor, telkens…
Liefs van mij,
XXX

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu