Hondenfotografie Noordwijk – De pups van Isha en Ixe, update 3

Hondenfotografie Noordwijk - Foto van één van de pups van labrador Isha, bij Labradors van Actreon

Hondenfotografie Noordwijk – De pups van Isha en Ixe, update 3

Afgelopen donderdagochtend was ik weer bij Labradors van Actreon, voor de inmiddels wekelijkse mini-fotoshoot van de pups van Isha en Ixe. En wat zijn ze weer gegroeid! De oogjes zijn inmiddels ook al open, en de pups beginnen zelfs al met elkaar te spelen, zo leuk!

Ik kwam binnen op het moment dat er net een paar een flesje kregen, iets wat natuurlijk ongelooflijk aandoenlijk is om te zien, en superleuk om vast te kunnen leggen. De andere pups lagen ondertussen nog heerlijk bovenop elkaar of op een knuffelbeertje te slapen, maar zodra Isha in de buurt kwam was binnen no-time iedereen wakker en klaar om moeders op te gaan zoeken ;-)

Nadat ze hun buikjes nog wat verder gevuld hadden met moedermelk, begonnen een aantal pups wat meer te spelen, en eentje besloot ‘heel volwassen’ rechtop te gaan zitten en als een klein directeurtje (of kleine directrice!) om zich heen te kijken. Ze zien nog niet veel, maar het effect was geweldig om te zien natuurlijk, en daarom is bovenstaande foto mijn persoonlijke favoriet van deze keer. Even voordat ik weer vertrok kregen de pups ook nog een bak met geweekte brokjes-pap, wat een hilarisch tafereeltje veroorzaakte, met pups die tot achter hun oren bedekt waren in de pap, en elkaar begonnen schoon te likken om maar niets van die overheerlijke pap verloren te laten gaan. De pap-baardjes waren zo ontzettend komisch om te zien, haha!

Volgende week ga ik uiteraard weer even foto’s maken, en de volgende update volgt zo snel mogelijk!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk als hondenfotograaf? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotografie Noordwijk – De pups van Isha en Ixe, update 3
Labradors van Actreonapril 20, 2013 - 7:16 pm

Wat een prachtige foto’s weer! Je weet ons heel mooi vast te leggen!

Rianne Kreeft-Duarte Espasandinapril 20, 2013 - 7:43 pm

je blijft mooie foto’s maken!! Super leuk.

Samantha Ypeyapril 20, 2013 - 8:15 pm

Ze zijn echt heel mooi…de foto’s….

Sanne Van de Bergapril 21, 2013 - 8:10 am

Tnx! :-)

Sanne Van de Bergapril 21, 2013 - 8:10 am

Dank je wel Samantha!

Sanne Van de Bergapril 21, 2013 - 8:11 am

Tnx Rianne :-)

Celineapril 21, 2013 - 9:50 am

Haha, de papmonsters zijn ook erg leuk geworden! Gaaf weer sanne!

Janna Pasveerapril 25, 2013 - 4:05 pm

Wat een prachtige foto’s ik volg ze al an af de geboorte werkte samen met Jerome (Weet niet of het goed geschreven is !) op de Europaweg in Zoetermeer vind het jammer dat hij weg is was een leuke collega maar via dit blog kan ik toch kijken naar jullie pup.Hebben jullie al een uit gekozen?

Sanne Van de Bergapril 30, 2013 - 7:54 am

Hoi Janna, dank je wel voor je leuke reactie, en voor de complimenten! Je hebt Jerome’s naam inderdaad goed geschreven :-) We hebben op dit moment nog geen pup uitgekozen, maar zullen dat binnenkort wel gaan doen :-) Spannend allemaal!

Sanneapril 30, 2013 - 10:17 pm

Tnx Celine! :-)

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu