Hondenfotografie Noordwijk – Mechelse Herders Robbie en Hunter

Hondenfotografie Noordwijk - Foto van de fotoshoot voor Mechelse Herders Robbie en Hunter

Hondenfotografie Noordwijk – Mechelse Herders Robbie en Hunter

Afgelopen weekend sprak ik met de baasjes van de twee prachtige Mechelse Herders Robbie en Hunter af bij de duinen bij Langeveld, voor een Dier&Baasje fotoshoot. Robbie is al twaalf, en de laatste tijd gaat het niet zo heel erg goed met hem. Vandaar dat zijn baasjes heel graag een fotoshoot voor hem en Hunter, hun andere hond, wilden boeken. 

En zo gezegd, zo gedaan! We spraken af bij een stuk duin waar het meestal lekker rustig is, zodat we lekker op ons gemak foto’s konden maken van Robbie en Hunter samen met hun baas. Robbie vergat op sommige momenten spontaan dat hij best een oud meneertje is, en werd af en toe zo speels als een pup! Geweldig om te zien hoe hij het naar z’n zin had! Ook Hunter leek het prima naar z’n zin te hebben, en we hebben van beide honden een mooie serie foto’s kunnen schieten voordat onze wandeling er alweer op zat.

Ik vond het super om met Robbie en Hunter, en hun baasjes, kennis te hebben mogen maken, en ik hoop dat zij deze eerste foto’s mooi zullen vinden!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie Noordwijk of Fotoshoot hond?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Hondenfotografie Noordwijk – Mechelse Herders Robbie en Hunter
Peek janniejuli 29, 2014 - 9:51 pm

Wat een mooie foto,s zowel van de honden en hun baas.
Zo vrij en blij in de natuur schitterend.

Christian tasjuli 30, 2014 - 12:29 am

Nogmaals bedankt ziet er goed uit

Mirjam Romijnjuli 30, 2014 - 5:06 am

Prachtige foto’s, heel mooie honden, de koppies gespitst op opdrachten of commando’s… Duidelijk de liefde tussen baasje en honden! Heel erg mooi gedaan!

Ester Tas-Ignaciojuli 30, 2014 - 5:56 am

Wat een prachtplaatjes!

Ries Tasaugustus 1, 2014 - 8:55 am

Mooie foto, s jongen en wat een mooi maatje die dit geregeld heeft je hebt prachtige honden wees er zuinig mee

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu