Hondenfotografie Noordwijk – Labrador Diesel en Spaniel Kay

Hondenfotografie Noordwijk - Foto van de fotoshoot voor Labrador Diesel en Spaniel Kay

Hondenfotografie Noordwijk – Labrador Diesel en Spaniel Kay

Half september sprak ik met Marinka en haar familie af bij de duinen bij Langeveld, voor een dier & baasje fotoshoot voor hen en hun Labrador Diesel en Spaniel mix Kay.

We wandelden gezellig kletsend het duingebied in, en nadat Diesel en Kay even de tijd hadden gehad om hun eerste energie kwijt te kunnen, begonnen we met fotograferen. We maakten foto’s van het hele gezin samen, maar ook van Marinka alleen met de honden. En natuurlijk werd iedere hond ook nog even in z’n eentje in het zonnetje gezet! Beide honden vonden het stiekem maar een beetje raar om stil te moeten zitten voor de foto, terwijl ze in het bos waren (‘Dan mag ik normaal toch ook rennen?’ hihi), maar ze gedroegen zich voorbeeldig.

Nadat we een heel rondje gewandeld hadden, en alle verschillende combinaties op de foto gezet waren, mocht dit leuke duo nog even stoom afblazen bij een klein meertje. Dit vonden ze natuurlijk helemaal geweldig! Vooral Diesel wist niet hoe snel hij het water in moest toen hij eenmaal mocht, een echt labrador wat dat betreft, haha! Ook hiervan maakte ik uiteraard uitgebreid foto’s, want ook dit soort niet-geposeerde foto’s zijn altijd geweldig om te hebben.

Ik vond het super om deze fotoshoot te hebben mogen verzorgen voor deze erg leuke familie en hun twee schatten van honden, en ik hoop dat ze de foto’s mooi zullen vinden!

Hoe vinden jullie ze?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie Noordwijk of Fotoshoot hond?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Hondenfotografie Noordwijk – Labrador Diesel en Spaniel Kay

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu