Hondenfotografie Noordwijk – Met Juno naar het bos

Hondenfotografie Noordwijk - Foto van de wandeling in het bos met labrador Juno

Hondenfotografie Noordwijk – Met Juno naar het bos

Zoals ik eerder al eens vertelde, gaat Juno bijna altijd mee naar de studio, en als ze dan weer een dagje mee geweest is en ik een dag lekker gewerkt heb, vinden we het heerlijk om dan eventjes het koppie leeg te maken in het bos. Althans, ik het koppie leeg, Juno even haar energie kwijt. Genieten!

De laatste tijd maak ik er een gewoonte van om de camera mee te nemen tijdens deze wandelingen, en de foto’s in dit blogje zijn daar het resultaat van. We maken bijna altijd hetzelfde rondje, omdat dat precies een mooie afstand is voor Juno’s jonge beentjes (ze mag nog niet zo lang wandelen), en omdat het gebied waar we lopen mooi aan de route naar huis ligt.

Bijkomend voordeel voor Juno is dat ze er vaak ook eventjes het water in mag plonzen, en dat ze er regelmatig hertjes tegenkomt. Die laatste gaat ze iedere vol ontzag staan aanstaren, hilarisch om te zien ;-)

Wat heb ik een ontzettend mooie hond hè?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie Noordwijk?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotografie Noordwijk – Met Juno naar het bos
Mirjam Romijnoktober 31, 2013 - 5:05 pm

Wat een prachtig dier is Juno toch, en wat groeit ze enorm snel zeg…

Mirjamoktober 31, 2013 - 6:06 pm

Wat een heerlijk moppie is Juno toch, en wat is ze toch ontzettend groot geworden al… De foto van de rennende Juno is mijn favoriet. Wat een held!!!
Liefs van mij,
XXX

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu