Preview: Hondenfotografie Noordwijk – Golden retrievers Kaya en Yuki

Hondenfotografie Noordwijk - Foto van de fotoshoot voor Golden Retrievers Kaya en Yuki

Vorige week belde Chieneke mij met de vraag of ik binnenkort ruimte in de agenda had voor een fotoshoot voor haar twee Golden Retriever dames, Kaya en Yuki, en toevallig had ik gisteren nog plek, dus ging ik gezellig naar hen toe voor een fotoshoot met deze twee prachtige honden.

Ik had verschillende kleuren achtergrondpapier meegenomen voor de shoot, en we begonnen met de lichtblauwe kleur, een kleur die perfect bij de vachtkleur van Kaya en Yuki past! Kaya was eerst aan de beurt, en wat werkte ze goed mee! Uiteraard was het allemaal wel een beetje spannend, en dat zitten op dat papier was ook maar raar, maar ze poseerde als een volleerd hondenmodel voor de camera :-) Vooral de foto hier onder, waarbij ze haar koppie zo schattig scheef houdt en in de camera kijkt, vind ik helemaal geweldig. Yuki was hierna aan de beurt, en werkte al net zo geweldig mee! Vervolgens hebben we een aantal foto’s van beide honden samen gemaakt, voordat ik het papier omwisselde voor de cappuccinokleur, en we weer opnieuw begonnen met Kaya. Met Yuki hebben we toen een leuk balspelletje gedaan, iets wat ze zelf hartstikke leuk scheen te vinden. Zo leuk zelfs, dat toen ik later de bal weer opborg, ze het me volgens mij best wel een beetje kwalijk nam dat ik de bal verstopt had waar ze er niet meer bij kon, haha!

Nadat we ook op deze kleur wat foto’s van beide dames samen hadden gemaakt, stapten we in de auto om naar een bos in de buurt te rijden. We wilden namelijk ook nog even gebruik maken van alle mooie herfstkleuren die zo prachtig bij de kleur van Kaya en Yuki passen, en de honden zelf wilden natuurlijk best wel even rennen voor de camera!

Ik vond het een hartstikke leuke shoot om te doen, en ben zelf erg tevreden met het resultaat. Chieneke, ik hoop dat je deze eerste foto’s mooi zult vinden!

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond? Bekijk dan mijn Portfolio Dierfotografie – Honden, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Tilly Ammerlaannovember 9, 2012 - 8:10 am

Wat een prachtige foto’s!! Die herfstkleuren in het bos bij de vachten van de goldens…………heel erg mooi!!

Sanne Van de Bergnovember 9, 2012 - 8:13 am

Dank je wel Tilly! Ze hebben inderdaad de ideale vachtkleur voor bij die herfsttinten, erg gaaf vind ik!

Sonja van Egmondnovember 9, 2012 - 9:35 am

Jeetje, wat een mooie kleuren bij elkaar. Ik vind vooral de blauwe achtergrond fantastisch mooi bij deze honden. Ik hoop dat Bouk ook zo netjes blijft zitten zondag :-)

Martin Hokkenovember 9, 2012 - 10:28 am

Heel erg leuke serie Sanne! Ik vind juist de cappuccino achtergrond erg mooi.

Patricia Hoogervorstnovember 9, 2012 - 1:05 pm

Wat zijn ze mooi geworden!

Patricianovember 9, 2012 - 2:04 pm

Wat zijn de foto’s weer leuk en wat zal chieneke blij zijn met de foto’s van haar ‘kinders’

Mirjam Romijnnovember 9, 2012 - 2:58 pm

Hey meisje, wat een beauty´s deze goudblonde dames… Lichtblauw staat wel heel erg mooi bij hun vacht, maar de cappuccino kleurt er ook geweldig mooi bij…
Wat zijn dit toch lieve honden, die ogen, zo mooi… En heerlijk voor ze om ook even buiten lekker te mogen rennen. Die foto van Yuki met dat end hout tussen haar poten vind ik echt super… maar dat scheve koppie van Kaya is natuurlijk ook niet te weerstaan. Wat een prachtige shoot is dit weer geworden…

Mirjamnovember 9, 2012 - 3:59 pm

Hey meisje,
Je hebt het weer voor elkaar gekregen. Weer van die lieve trouwer viervoeters zo mooi op de plaat gelegd… Het lichtblauw van de achtergrond vind ik supermooi, maar het cappuccino staat ook prachtig. Wat een schatjes zijn het, met die lieve ogen…
Chieneke zal vast heel erg blij zijn met het resultaat, kan niet missen…
En ik, ik zeg het weer, ik ben trots op je!
Liefs van mij,
XXX

Sanne Van de Bergnovember 9, 2012 - 9:10 pm

Dank je wel Martin! Die cappuccinokleur zorgt voor hele rustige foto’s, ben er ook wel erg blij mee :-)

Sanne Van de Bergnovember 9, 2012 - 9:10 pm

Vast wel :-) Daar gaan we gewoon vanuit!

Sanne Van de Bergnovember 9, 2012 - 9:13 pm

Dank je wel mam! Ik ben best wel fan geworden van deze twee, hihi :-)

Dana Gielesnovember 9, 2012 - 9:37 pm

Hallo Sanne, wat een geweldige mooie foto’s heb ik hierboven gezien! Mijn collega Chieneke heeft ze vol trots vanmiddag laten zien! En ik was zó enthousiast dat ik vanavond thuis weer ben gaan kijken!!! Heerlijke momenten zijn vastgelegd! Zooo mooi! Ik ga je naam goed bewaren…! Heel veel suc6 en uitdagingen gezien door de lens!

Sanne Van de Bergnovember 10, 2012 - 8:10 am

Dank je wel Dana! Wat ontzettend leuk om te horen, ik zit helemaal te gloeien achter mijn pc momenteel :-)

Dana Gielesnovember 10, 2012 - 5:17 pm

Wij gaan elkaar vast ook ergens treffen… zou het een uitdaging zijn, 6 Dwergteckels en een Border Collie… Lekker weekend!

Sanne Van de Bergnovember 10, 2012 - 9:04 pm

Dat klinkt als een gezellige boel! Wel een toffe uitdaging, overigens :-) Jij ook een fijn weekend!

Mirjam Kooinovember 11, 2012 - 11:25 am

Hoi Sonja.hoe is het gegaan met bouk?Beau deed het goed.daar moet gewoon een mooie tussen zitten .Groetjes Mirjam

Sonja van Egmondnovember 12, 2012 - 8:48 pm

@Mirjam: ging goed, maar Bouk is razend snel afgeleid. Heb ondertussen gezien dat er inderdaad HELE mooie foto’s zijn :-)

Wendy Waterreusnovember 14, 2012 - 10:15 am

mooi, dat wil ik ook van mijn lotje

Sanne Van de Bergnovember 14, 2012 - 10:21 am

Dank je wel :-) Is Lotje ook een Golden?

Wendy Waterreusnovember 14, 2012 - 7:53 pm

neeeee, lotje is een mini doodl en ik vrees iets minder fotomodel

Sanne Van de Bergnovember 14, 2012 - 8:28 pm

Oh, maar die zijn leuk! En in iedere hond schuilt een supermodel :-)

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu