Hondenfotografie Noordwijk – Geboortereportage pups labrador Isha

Hondenfotografie Noordwijk - Geboortereportage pups labrador Isha

Hondenfotografie Noordwijk – Geboortereportage pups labrador Isha

Veel van jullie die mij ook op Facebook volgen, zullen inmiddels vast al weten dat Jerome en ik binnenkort de trotse eigenaars worden van zo’n ontzettend lieve en mooie labrador. Ik fotografeer inmiddels al twee jaar regelmatig bij Labradors van Actreon in Noordwijk, en ik werd hoe langer hoe meer verliefd op het ras. Begin dit jaar hebben we de knoop doorgehakt, en nu is het zover! Gisteravond mocht ik een geboortereportage maken van de geboorte van de pups van de prachtige Isha, waaronder onze eigen aanstaande pup! 

Een paar weken geleden fotografeerde ik Isha, de moeder van de pups, en Ixe, de vader, al, en Ixe heb ik zelfs als pup al mogen fotograferen. Gisteravond sms’te Tilly mij, dat het werpen was begonnen, en vloog ik dus de deur uit en mijn auto in, waar mijn fotospullen al klaar stonden om de geboortereportage van de geboorte van de pups van Isha te maken. Toen ik aankwam waren de eerste drie pups al geboren, twee teefjes en een reutje. En toen begon het wachten op de volgende :-)

Isha, supermama die ze is, vond alles best en was ongelooflijk lief! Ik mocht zelfs heel dichtbij komen om close-up foto’s te maken van haar pupjes, zo speciaal! Tussendoor liepen we af en toe even richting het veldje bij hen achter, en vervolgens weer terug naar de werpkist. Uiteindelijk was daar dan pup nummer vier, en nummer vijf kwam er vrij snel achteraan. Uiteindelijk ben ik tot even na één uur ’s nachts gebleven, tot na de geboorte van pup nummer acht (het zijn er uiteindelijk negen geworden), ik kon mezelf er simpelweg niet van wegrukken, haha! Wat een ontzettend mooie en indrukwekkende gebeurtenis, en wat vind ik Isha geweldig!

De komende tijd zal ik natuurlijk vaker op visite gaan bij de trotse moeder en haar prachtige pups, en vaker foto’s maken. En uiteraard zal ik die ook hier delen!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Geboortereportage pups?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk als hondenfotograaf? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotografie Noordwijk – Geboortereportage pups labrador Isha
Anoeska van Slegtenhorstapril 2, 2013 - 7:13 pm

Sanne, wat een super reportage! En zo bijzonder dat jullie eigen pup hier ook bij zit!

Sanne Van de Bergapril 2, 2013 - 7:15 pm

Tnx Anoeska! Dat was inderdaad heel bijzonder! De hele avond was trouwens hartstikke indrukwekkend :-)

Edith Zuidhoek-Beugelsdijkapril 2, 2013 - 7:16 pm

zooooo, dat is prachtig gedaan!!

Sanne Van de Bergapril 2, 2013 - 7:19 pm

Dank je wel Edith! :-)

Celine van Loeapril 2, 2013 - 7:24 pm

Wauw, je ziet bijna iedere stap van de geboorte, er zitten enorm mooie foto’s tussen zeg!

Annemieke Dortmansapril 2, 2013 - 7:26 pm

Wat geweldig! Prachtige en bijzondere fotos!

Sanne Van de Bergapril 2, 2013 - 7:27 pm

Dank je wel Celine! Was echt gaaf om meegemaakt te hebben :-) Jij zult het wel gewend zijn natuurlijk :D

Sanne Van de Bergapril 2, 2013 - 7:27 pm

Dank je wel!

Petra En Richard Bruinenapril 2, 2013 - 7:32 pm

Wat een mooie foto’s en wat geweldig dat Isha dat allemaal goed vond.

Maria van Dijkapril 2, 2013 - 7:33 pm

Wat een gave reportage en wat superleuk dat hier misschien zelfs de geboorte van je eigen pup is vastgelegd. Wie heeft dat? Gefeliciteerd!

Sanne Van de Bergapril 2, 2013 - 7:36 pm

Dank je wel Maria! Ik voel me inderdaad vereerd, dit is wel heel erg uniek, om er echt vanaf het begin al bij te kunnen zijn!

Marcel Vinkesteynapril 2, 2013 - 7:38 pm

Mooie foto’s en geweldig om alles vanaf begin te kunnen volgen.

Mirjam Kooiapril 2, 2013 - 7:38 pm

Wat een prachtige reportage sanne.heel byzonder om dit zo te mogen mee maken.

Liesbeth Parlevlietapril 2, 2013 - 8:40 pm

Wow, prachtig zeg. Zo’n geboorte blijft een wonder, ik heb het een paar keer met onze oosterse katten mogen meemaken. :-)

Sanne Van de Bergapril 2, 2013 - 8:42 pm

Mooi om te zien he! Van de kat had ik het ook al eens gezien, ik had verwacht dat dit bijna hetzelfde zou zijn, maar dit was stiekem nog veel indrukwekkender!

Sanne Van de Bergapril 2, 2013 - 8:42 pm

Dank je wel Mirjam!

Sanne Van de Bergapril 2, 2013 - 8:43 pm

Dank je wel! Inderdaad heel bijzonder, ik ben toch een vreemde voor haar!

Sanne Van de Bergapril 2, 2013 - 8:43 pm

Dank je wel! Het is inderdaad supergaaf om er zo vanaf het begin af aan meteen bij te kunnen zijn :-)

Dianaapril 2, 2013 - 8:45 pm

Wow wat een mooie foto’s en geweldige ervaring !

Tilly Ammerlaanapril 3, 2013 - 8:12 am

Wat ben ik blij dat je erbij kon zijn. Op deze manier foto’s van het werpen is gewoon prachtig!

Sanne Van de Bergapril 3, 2013 - 8:31 am

Ik ben ook blij dat ik erbij kon zijn! Zo bijzonder :-) Dank je wel!

Dianaapril 3, 2013 - 10:18 am

Wow wat een mooie foto’s en een prachtige ervaring !

Harry Lindhoutapril 3, 2013 - 10:35 am

Mooie foto’s, en ook apart om de foto’s van tijdens de geboorte te zien!! :-)

Sanne Van de Bergapril 3, 2013 - 11:58 am

Dank je wel!

Mirjam Romijnapril 3, 2013 - 1:38 pm

Jeetje meisje, wat bijzonder om dit mee te mogen maken. Zeker nu eentje hiervan jullie toekomstige pup gaat worden. Als ik dit zo zie zeg ik ‘ik wil er ook eentje…’ maar je kent me, dat gaat niet gebeuren. Ze zijn vreselijk schattig om te zien. Wel heb ik te doen hoor met Isha, je zult er maar voor staan; 9 pups ter wereld brengen. Nu maar hopen dat ze allemaal gezond zullen zijn. En dat Isha zich weer heel snel fit zal voelen… Ik ben heel benieuwd naar het vervolg van dit…

Sanneapril 3, 2013 - 1:45 pm

Dank je wel Diana!
Groetjes,
Sanne

Labradors van Actreonapril 3, 2013 - 1:47 pm

Isha loopt al weer te springen en te kwispelen, met haar gaat het goed. De pups krijgen nu ronde buikjes, ze komen aan en verder moeten we het inderdaad afwachten, maar we hebben er vertrouwen in!

Mirjam Romijnapril 3, 2013 - 1:48 pm

Dat is heel fijn om te horen!! Dank je wel…

Sanne Van de Bergapril 3, 2013 - 1:50 pm

Dank je mam! Wat zijn ze leuk he :-) Was inderdaad heel bijzonder!

Mirjamapril 3, 2013 - 2:47 pm

Hey meisje,
Wat heb je een geweldig mooie reportage gemaakt zeg, wat een bijzondere foto’s. Wat heerlijk dat Tilly je op tijd liet weten dat het begonnen was. Een super ervaring om dit mee te mogen maken. En Isha liet je heel gemoedelijk in de buurt komen, de schat.
Heel bijzonder is het ook dat je de geboorte van jullie toekomstige pup op de foto hebt mogen zetten. Dat is super..
Ik vind dit prachtig om te zien allemaal…
Ik blijf trots op je!
Liefs van mij,
XXX

September Cottageapril 5, 2013 - 10:40 am

Hello Mirjam, they are the most wonderful photos, your daughter captured the love between the mother and her puppies. She is a very talented photographer. I really enjoyed seeing these photos, the mother looked so much like our Milly, who you know died two weeks ago from a sudden illness. We are looking forward so much to having a chocolate puppy within the next 6 months. Please let your daughter know how much I enjoyed her beautiful photos, they made me smile today, Ann

Mirjam Romijnapril 5, 2013 - 1:58 pm

Hello Ann, I centainly will let my daughter know you enjoyed looking at her photos. It is always nice for her to know that her works is appreciated.. Thank you for your lovely comments…

Sanne Van de Bergapril 7, 2013 - 5:00 pm

Thank you so much for the very sweet words, Ann! I’m so sorry to hear you lost your Milly recently, it’s always horrible to lose a pet but perhaps even more so when it’s sudden. It’s great that you will be getting a chocolate puppy soon though! I’m sure you’ll have a great pet :-)

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu