Hondenfotografie Noordwijk – Fotoshoot voor labradors Isha en Ixe

Hondenfotografie Noordwijk - Foto van de fotoshoot voor labradors Isha en Ixe

Hondenfotografie Noordwijk – Fotoshoot voor labradors Isha en Ixe

Gisteren was ik weer bij Labradors van Actreon, om foto’s te maken van de honden. Tilly en Koos verwachten begin april weer een nestje pups, en ze wilden graag wat nieuwe foto’s van de aanstaande ouders van het nestje: Isha en Ixe.

We zochten een veld in de buurt op om de honden te fotograferen, en hoewel het flink begon te sneeuwen, deden ze het allebei geweldig! We begonnen met foto’s maken van Isha, die al lekker dik begint te worden (zie ook de onderste foto, die we aan het einde van de shoot nog even gemaakt hebben van haar buikomvang). Ze verwachten dat het nestje begin april geboren zal worden, en het zullen allemaal zwarte pups worden. En het allerleukste (voor mij dan, haha): Jerome en ik worden de trotse eigenaars van één van die pups!

Nadat we klaar waren met het fotograferen van Isha, was Ixe aan de beurt. Ixe heb ik ook al mogen fotograferen toen hij nog maar een pup was, anderhalf jaar geleden. Wat is hij een ontzettend mooie reu geworden! Dat worden vast en zeker prachtige pups, met zulke ouders :-)

Zoals ik al zei, verwachten ze het nestje begin april, en meer informatie over dit nest, en over de andere honden van Actreon, kun je vinden op hun website. Uiteraard zal ik veel foto’s gaan maken van het nestje als ze er eenmaal zijn, en natuurlijk zal ik er hier ook een aantal delen!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie Noordwijk?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk als hondenfotograaf? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotografie Noordwijk – Fotoshoot voor labradors Isha en Ixe
Tilly Ammerlaanmaart 16, 2013 - 12:13 pm

Ze zijn heel mooi geworden Sanne Van de Berg, het was zo ontzettend koud en nat toen we de foto’s maakten.

Labradors van Actreonmaart 16, 2013 - 12:14 pm

Prachtige foto’s! We zijn trots op deze prachtige honden!

Sanne Van de Bergmaart 16, 2013 - 4:04 pm

Super dat je ze mooi vindt! Het was inderdaad vies weer hè :-)

Sanne Van de Bergmaart 16, 2013 - 4:05 pm

Daar mogen jullie inderdaad trots op zijn, ze zijn allebei prachtig! :-)

Celinemaart 18, 2013 - 9:04 am

Zijn hele gave foto’s geworden, zo in de regen/sneeuw! Vooral die waarop Ixe je aankijkt hebben mijn voorkeur! ;)

Sannemaart 18, 2013 - 10:43 am

Tnx Celine!
Die vind ik zelf ook erg gaaf geworden :-) Het was de kou zeker meer dan waard!
Groetjes,
Sanne

Mirjam Romijnmaart 27, 2013 - 4:26 pm

Wat geweldig om te zien wie de papa en mama zijn van jullie toekomstige pup. Ik ben zo benieuwd naar wat er geboren gaat worden… En dan moet je echt nog een paar weekjes wachten voor je haar mee naar huis mag nemen hoor…

Mirjammaart 27, 2013 - 5:28 pm

Hey meisje,
Wat geweldig dat je de mama en papa van jullie kleintje alvast zo mooi op de foto hebt kunnen zetten. Dit is wel een heel speciale shoot voor jou natuurlijk. Alsof je de stamboom in beeld vastlegt.
Ik ben trots hoor… steeds meer…
Liefs van mij,
XXX

Sanne Van de Bergmaart 28, 2013 - 6:50 am

Jep, eind mei mag ze mee naar huis waarschijnlijk :-) Maar ik kan er in de tussentijd al vaak foto’s gaan maken natuurlijk, dat is ook erg leuk!

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu