Hondenfotografie Noordwijk – Dier en Baasje fotoshoot voor twee Labradors

Hondenfotografie Noordwijk - Foto van de Dier en Baasje fotoshoot voor twee Labrador RetrieversHondenfotografie Noordwijk – Dier en Baasje fotoshoot voor twee Labradors

Vorig jaar augustus mocht ik Yellow en Indy voor het eerst fotograferen, tijdens een Dier en Baasje fotoshoot in de studio. Yellow was toen nog heel klein, en inmiddels is hij uitgegroeid tot een prachtig heertje van één. Voor zijn baasjes het uitgelezen moment om nogmaals een Dier en Baasje fotoshoot te boeken, op een buitenlocatie dit keer. Super tof!

We spraken af bij het mooie stuk duin bij Langevelderslag, en wandelden gezamenlijk gezellig kletsend het gebied in. De shoot was vooral bedoeld voor het jongste baasje van deze twee, maar we maakten ook een aantal foto’s van het hele gezin samen, en natuurlijk ook een aantal van iedere hond individueel.

Yellow is nog heerlijk lomp en onbehouwen, precies zoals een jonge Labrador zou moeten zijn, en het is hartstikke leuk om met hem te werken. Ook met Indy is het super werken, zij is een stuk ouder en daardoor ook veel rustiger. Zij had iets minder moeite om wat langer stil te blijven liggen voor de foto ;-)

Ik vond het super om nogmaals een fotoshoot te hebben mogen verzorgen voor dit ontzettend leuke gezin en hun super lieve honden, en ik hoop dat ze blij zijn met de gemaakte foto’s! Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie Noordwijk of Dier en Baasje fotoshoot in de duinen?

Wil je ook zo’n toffe Dier en Baasje fotoshoot in de duinen boeken voor jou en je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn hondenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Hondenfotografie!

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu