Hondenfotografie Noordwijk – Dier en Baasje fotoshoot in het bos

Hondenfotografie Noordwijk - Foto van de Dier en Baasje fotoshoot in het bos voor Labrador YinneeHondenfotografie Noordwijk – Dier en Baasje fotoshoot in het bos voor een Labrador

In januari was de prachtige labrador Yinnee samen met haar baasjes bij me op bezoek in de studio voor een fotoshoot. Zij wilden echter graag ook nog een keertje op een mooie buitenlocatie foto’s laten maken, en zo kwam het dat ik in augustus met Yinnee en haar baasjes afsprak bij de duinen bij Langevelderslag voor een Dier en Baasje fotoshoot.

Yinnee is familie van mijn eigen Labrador teefje Juno, de moeder van Yinnee is namelijk de overgrootmoeder (haha) van Juno. Hoe tof is dat? Yinnee is een prachtige hond, en haar baasjes zijn overduidelijk hartstikke dol op haar. De geweldige band die zij met hun meisje hebben straalt er vanaf, en volgens mij is die ook in de foto’s goed zichtbaar. We hebben ons in elk geval enorm vermaakt tijdens het maken ervan!

Ik vond het geweldig om wederom een fotoshoot te hebben mogen verzorgen voor Yinnee en haar baasjes, en ik hoop dat zij blij zijn met de gemaakte foto’s!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie of Dier en Baasje fotoshoot in het bos?

Wil je ook zo’n toffe Dier en Baasje fotoshoot in de duinen boeken voor jou en je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie!

Mirjam Romijnoktober 19, 2015 - 12:26 pm

Wat een prachtig dier is Yinnee. Super mooie reportage.

Tilly Ammerlaannovember 1, 2015 - 10:59 am

Wat een mooie foto’s en Yinnee blijft echt een prachtige hond waar ik trots op ben!!

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu